اهمیت تاریخ عضویت در سایت بسته به نوع و هدف کسبوکار دارای اهمیت خاصی است. بهعنوان نمونه اگر شما مدیر یک وبسایت باشید که در آن کاربران با یکدیگر تعامل داشته باشند و بر اساس این تعامل قصد داشته باشید به کاربران خود امتیازهایی را اختصاص دهید، خب در این صورت تاریخ عضویت کاربران را میتوان بهعنوان یک فاکتور بااهمیت در نظر گرفت و بر اساس آن به کاربران قدیمیتر خود امتیازهای بالاتری را نسبت دهید. اما برای نمایش تاریخ ثبت نام کاربر در سایت وردپرس چه باید کرد؟
خب در این صورت لازم است که ما بدانیم به چه صورت میتوانیم تاریخ عضویت را در بخشهای مختلفی از سایت بهعنوان نمونه در پنل کاربری که خود کاربر بعد از ورود به سایت مشاهده میکند نمایش دهیم و یا این مورد را در بخش دیگری از سایت نمایش دهیم. اصلا نگران نباشید چراکه امروز قصد داریم در این مقاله آموزشی چگونگی انجام این عملیات یعنی نمایش تاریخ عضویت در وردپرس را به شما همراهان همیشگی دکترگرافیک آموزش دهیم.
همچنین آموزش های بیشتر در وبلاگ دکترگرافیک
نمایش تاریخ عضویت کاربران در سایت
شما باید شورت کد ایجاد کنید که با قرار دادن این شورت کد در هرکجای سایتتان، تاریخ عضویت کاربر همانجا نمایش داده میشود. کافی است کد زیر را به فایل functions.php قالب وردپرس خود اضافه کنید:
function wpb_user_registration_date($atts, $content = null ) { $userlogin = shortcode_atts( array( 'user' => FALSE, ), $atts ); $uname = $userlogin['user']; if ($uname!== FALSE) { $user = get_user_by( 'login', $uname ); if ($user == false) { $message ='Sorry no such user found.'; } else { $udata = get_userdata( $user-ID ); $registered = $udata->user_registered; $message = 'Member since: ' . date( "d F Y", strtotime( $registered ) ); } } else { $message = 'Please provide a username.'; } return $message; } add_shortcode('membersince', 'wpb_user_registration_date');
حالا شورت کد زیر را هرکجای سایتتان که میخواهید قرار دهید: (در متن برگهها، نوشتهها یا ابزارکها)
[membersince user=نام کاربری دلخواه]
در شورت کد بالا نام کاربری دلخواه خود را وارد کنید تا تاریخ عضویت آن کاربر در سایت شما نمایش داده شود.
امیدوارم این مقاله آموزشی در خصوص نمایش تاریخ عضویت کاربر در وردپرس برای شما مفید بوده باشد.
همچنین اگر قصد شروع شروع اینترنتی از طریق سایت را دارید می توانید صفحه طراحی وب سایت اختصاصی وردپرس را مطالعه کنید.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها