آیا میخواهید کاربران وردپرسی خود را از یک سایت به سایت دیگری درونریزی و برونریزی کنید؟ این روش زمانی میتواند واقعا مفید باشد که شما میخواهید چندین سایت را با هم ادغام کنید و بهطور خودکار تمامی کاربران را از وبسایت موجود انتقال دهید. در این آموزش، ما به شما نحوه انتقال کاربران وردپرس را توضیح خواهیم داد. توسط روشی که در اینجا به شما آموزش میدهیم حتی میتوان از مشتریان ووکامرس هم خروجی گرفت.
کاربران در سایت دارای اهمیت بسیار بالایی هستند و رشد وبسایت و کسبوکار اینترنتی شما کاملا وابسته به آنها است. کاربران شما بزرگترین سرمایه شما هستند و شما برای اینکه بتوانید در کسبوکارتان موفق باشید باید بتوانید تعداد کاربران خود را افزایش داده و حتما آنها را حفظ کنید. اما برخی اوقات شما میخواهید سایت خود را منتقل کنید و در این میان باید مهمترین سرمایه خود را به سایت دیگر انتقال دهید.
چون وردپرس یک سیستم متنباز و انعطافپذیر است به شما اجازه میدهد که توسط روشهای مختلفی این کار را انجام دهید و ما در این مقاله قصد داریم یکی از سادهترین روشها برای انجام این کار را به شما آموزش دهیم. درواقع زمانی که کاربری در وبسایت شما ثبتنام میکند اطلاعات کاربر در پایگاه داده ذخیره میشود و شما میتوانید این اطلاعات را بهراحتی به سایت دیگری منتقل کنید.
ما در این آموزش قصد داریم روش انجام دادن این کار را توسط یک پلاگین رایگان به شما آموزش دهیم. پس اگر شما هم نیاز دارید که کاربران خود را به وبسایت دیگری منتقل کنید حتما تا پایان این آموزش با ما همراه باشید.
چرا و چه زمانی ممکن است نیاز به انتقال کاربران در وردپرس داشته باشیم؟
قبل از اینکه برای شما توضیح دهیم چطور میتوانید این کار ار در سایت خود انجام دهید اکنون توضیح میدهیم چرا و چه زمانی باید این کار را انجام دهید. در حالی که چندین مورد استفاده برای درونریزی و برونریزی کاربران وردپرس وجود دارد، شایعترین سناریوها زمانی که نیاز به ورودی و خروجی کاربران دارید عبارتاند از:
- هنگامیکه یک وبسایت را خریداری میکنید و میخواهید محتوای و پایگاه کاربر را ادغام کنید.
- وقتی میخواهید دو سایت را ادغام کنید و محتوای و پایگاه کاربر خود را ادغام کنید.
- وقتی میخواهید تمام کاربران را به لیست ایمیل یا CRM خود وارد کنید.
در سایتهای بزرگ چند نویسنده یا سایت عضویت در وردپرس، هر پروفایل کاربری دارای تن دادههای مفید (مانند عکس پروفایل، اطلاعات زیست محیطی، لینکهای اجتماعی و بیشتر) هستند.
در حالی که شما مطمئنا میتوانید از آنها بخواهید مشخصات خود را بازسازی کنند، ناخوشایند و یک تجربه کاربری ایده آل نیستند. وردپرس بهصورت پیشفرض دارای یک سیستم برای انتقال و برونبری داده میباشد ولی در این سیستم امکان انتقال کاربر وجود ندارد و به همین دلیل ما قصد داریم در اینجا به شما آموزش دهیم چطور با یک روش ساده این کار را انجام دهید.
معرفی افزونه Import Export WordPress Users
همانطور که گفتیم بهترین و سادهترین روشی که میتوانید با استفاده از آن کاربران را منتقل کنید استفاده از افزونههای وردپرسی است. در این آموزش ما قصد داریم نحوه انجام این کار را توسط افزونه Import Export WordPress Users به شما آموزش دهیم. این پلاگین وردپرسی به شما کمک میکند در کمترین زمان ممکن و توسط یک روش بسیار ساده کاربران خود را منتقل کنید.
این افزونه در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و شما میتوانید از آن بهصورت کاملا رایگان استفاده نمایید. همچنین دارای تنظیمات بسیار سادهای است و شما میتوانید تنها در چند دقیقه آن را روی وبسایت خود راهاندازی کنید. به همین دلیل است که این پلاگین بین مدیران وردپرسی بسیار محبوب است و توانسته است که تاکنون در بیشتر از 40 هزار سایت وردپرسی مختلف نصب فعال داشته باشد که نشاندهنده کاربرد فراوان آن است.
این کار توسط این پلاگین میتواند خیلی سریع و ساده انجام شود. شما توسط این افزونه یک فایل CSV ساخته و از آن خروجی میگیرید و سپس این فایل را در سایت موردنظر خود درونریزی میکنید. اکنون در ادامه مقاله به شما یاد میدهیم چطور با این افزونه کار کنید. در اینجا دو مرحله برای این فرایند تحت عنوان برونریزی و درونریزی وجود دارد که هریک را به تفکیک توضیح دادهایم.
انتقال کاربران وردپرس به سایتی دیگر
در این مرحله کافی است فقط افزونه Import Export WordPress Users را نصب و فعال کنید. پس در پنل مدیریت وردپرس به مسیر افزونهها > افزودن رفته و این پلاگین را از مخزن دریافت کرده و روی وردپرس خود فعال کنید.
پس از فعالسازی افزونه، روی منو کاربران > User Import Export در پیشخوان وردپرس کلیک کنید و وارد صفحه تنظیمات افزونه شوید. در این صفحه، شما باید یک نقش کاربر را برای برونریزی از وبسایت خود انتخاب کنید. سپس فیلدهایی را که میخواهید با کاربر برونریزی کنید و موارد دیگر را انتخاب کنید.
بهطور پیشفرض از تمام فیلدهای کاربر خروجی گرفته میشود. اگر نمیخواهید یک مورد خاص را برونریزی کنید شما باید از بخش Column تیک آن را بردارید. سپس درنهایت روی دکمه Export کلیک کنید. سپس یک فایل برونریزی CSV در سیستم شما ذخیره خواهد شد. اکنون شما میتوانید از این فایل برای درونریزی کاربران به سایت دیگری در وردپرس استفاده نمایید.
درونریزی کاربران در وردپرس
در این مرحله نیز نیاز به افزونه که در بالا معرفی کردیم دارید. اطمینان حاصل کنید که این افزونه در سایتی که قصد درونریزی کاربران را دارید نصب و فعال شده باشد. فرایند نصب افزونه در اینجا نیز مانند بالا است.
سپس وارد صفحه کاربران > User Import Export شوید و روی دکمه “Import Users” کلیک کنید. در این قسمت شما باید روی دکمه Browse کلیک کرده و فایل CSV که در بالا روی سیستم شما ذخیره شد را انتخاب و روی دکمه Upload file and Import کلیک کنید. پس از انجام این کار یک پیام موفقیتآمیز با جزئیات کامل در مورد تعداد کاربران وارد شده، پیام وضعیت مشاهده خواهید کرد.
علاوه بر این، این افزونه نه تنها کاربران را درونریزی میکند، بلکه بهطور خودکار نقش کاربر را به آنها اختصاص داده و سایر تنظیمات پروفایل را پر میکند.
امیدواریم که این آموزش در این زمینه به شما کمک کرده باشد.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube