در این مقاله درباره مفهوم HSL در فتوشاپ و آموزش آن می خوانید.
با سلام به شما کاربران گرامی وبسایت دکتر گرافیک. امیدوارم حال دلتون خوب باشه و پر انرژی باشید . در این مقاله ما قصد داریم HSL را در فتوشاپ به صورت کامل با محتوای تصویری و ویدیویی با شما دوستان گرامی بررسی کنیم . با ما همراه باشید .
مفهوم HSL در فتوشاپ و آموزش آن
HSL در واقع مخففی از سه واژه Hue و Saturation و Lightness است که سه تا از ویژگی های رنگ در تصاویر می باشند . شما یک تصویر را در نظر بگیرید که در کامپیوتر و یا موبایل خود دارید . این تصویر متشکل از پیکسل های بسیار کوچکی هستند که هر کدام از این پیکسل ها ویژگی های و مشخصاتی دارند . این مشخصات همان لایتنس ، هیو و سچورِیشن می باشد که در پایین به هرکدام به صورت جداگانه می پردازیم .
مفهوم Hue (فام):
Heu یا به فارسی (فام) در واقع تعیین می کند که چه جنس رنگی را داشته باشیم . ما در دنیای دیجیتال ، سه رنگ با نور اصلی داریم : Red (قرمز) ، Green (سبز) ، Blue (آبی) که از ترکیب این سه رنگ با هم ، به سه رنگ جدید Yellow ، Teal و Magenta می رسیم و هنگامی که این 6 تا رنگ را در کنار هم قرار دهیم ف چرخه رنگ یا همان Heu ساخته می شود .
مفهوم Saturation (اشباع):
Saturation به زبان ساده تعیین میکنه چه میزان و چه غلظتی از رنگ را داشته باشیم . یا به تعریف ساده تر ، در واقع با مقدار Saturation که به رنگ خود می دهیم ، در واقع به آن رنگ سفید تزریق می کنیم . اما به این معنا نیست که اگر به هر رنگی بیشترین مقدار Saturation را اختصاص دهیم ، آن به رنگ سفید تبدیل شود .
ابزار Saturation میزان اشباع تمامی رنگها را به یک میزان تحت تأثیر قرار میدهد . با کشیدن نوار آن به چپ یا راست میتوان از حداکثر تا حداقل اشباع ممکن جابهجا شد . اما به دلیل اعمال تغییرات روی تمامی رنگها، نمیتوان از چنین ابزاری به صورت دقیق استفاده کرد. ممکن است برخی قسمتهای تصویر به صورت پیشفرض از میزان اشباع مناسبی برخوردار باشند و تغییر آنها موجب مصنوعی شدن رنگها شود.
مفهوم Lightness (نور):
Lightness در فتوشاپ در واقع مقدار نور رنگ را تنظیم می کند ، به گونه ای که اگر مقدار آن 100 درصد باشد ، دقیقا به رنگ Hue ما تبدیل می شود و اگر مقدارش 0 باشد ، رنگ آن کاملا سیاه می شود .
در این مقاله ما سعی کردیم HSL را در فتوشاپ به صورت کامل با محتوای تصویری و ویدیویی برای شما دوستان گرامی آموزش دهیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. ممنون از همراهی شما…