ساخت انجمن در وردپرس با افزونه انجمن ساز وردپرس BBPress
امروز قصد داریم اطلاعات مفیدی در مورد ساخت انجمن در وردپرس در اختیار شما قرار دهیم. ممکن است بسیاری از وردپرسیها از این موضوع بیخبر باشند که میتوانند بهراحتی در وردپرس یک انجمن یا تالار گفتگو راهاندازی کنند؛ که باید به این دسته از افراد گفت که شما قادر هستید به راحتی انجمنهای جالب و کاملی را بسازید؛ پس اگر قصد دارید این قابلیت را به سایت خود اضافه کنید با این مقاله همراه دکترگرافیک باشید.
اگر شما سایت خود را با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی و راهاندازی کردهاید میتوانید با استفاده از پلاگین BBPress بهراحتی یک انجمن بسازید، این نرمافزار امکانات بسیار زیادی در اختیار شما قرار خواهد داد و شما را شگفتزده خواهد کرد. برای آشنایی با BBPress و آموزش نحوه راهاندازی انجمن در وردپرس این مقاله را مشاهده کنید.
bbpress افزونهای در وردپرس است که برای ساخت و مدیریت انجمن در وردپرس که توسط سازندگان وردپرس ساخته و بهروزرسانی میشود و با آن میتوانید بهراحتی آب خوردن انجمنهای گفتگوی سایت وردپرسی خود را ایجاد کنید.
ساخت انجمن در وردپرس
خب ممکن است حالا این سؤال برای شما پیش بیاید که چرا باید انجمن بسازیم و یا این موضوع چه اهمیتی دارد!
یکی از مواردی که در سرنوشت و توسعه کسبوکار شما تأثیر بسزایی دارد، میزان بازدید از سایت است، به همین دلیل است که شما باید تمام تلاش خود را بهکار بگیرید تا ترافیک ورودی سایت خود را چند برابر کنید. شما این امکان را دارید که با استفاده از ابزارهای مختلف، سایت خود را برای کاربر جذاب کنید و باعث شوید، کاربران بیشتری به سایت شما مراجعه کنند.
داشتن یک انجمن وردپرسی به کاربر شما این امکان را میدهد که با کاربران دیگر تبادلنظر داشته باشند و تجربیات خود را چه خوب و چه بد در اختیار یکدیگر قرار دهند. با استفاده از این ویژگی کاربرانی که بعداً به یکی از پستهای شما مراجعه میکنند نیز میتوانند گفتوگوی افراد دیگر را مشاهده کنند و یک ذهنیت کلی نسبت به سایت شما و یا محصولی که آن را بهفروش میرسانید خواهد داشت.
افزونه انجمن ساز وردپرس
خب شاید شما با خود فکر کنید افزونههای بسیاری هستند که میتوانند به شما برای ساخت انجمن کمک کنند، پس چرا ما باید BBPress را انتخاب کنیم؟ در جواب به این سؤال باید گفت این افزونه در مقایسه با دیگر افزونههای مشابه نصب و استفاده بسیار راحتی دارد. معمولاً تمامی انجمنسازهای دیگر شما را در تنظیمات خود با دردسر زیادی مواجه میکنند و ممکن است برای شما پیچیده باشد و توانایی کار کردن با آن را نداشته باشید، درصورتیکه BBPress به شما یک دسترسی ساده خواهد داد و شما این امکان را دارید که یک انجمن را بهسادگی ایجاد کنید.
BBPress محبوبیت بالای خود را مدیون امکاناتی است که در اختیار کاربر قرار میدهد، این نرمافزار با ویژگیهای خود توانسته تعداد بسیار بالایی نصب را به خود اختصاص دهد و جایگاه ویژهای در دنیای وردپرس پیدا کند.
سایتهای بسیار بزرگ و موفقی برای ساخت تالارهای گفتوگوی خود از این افزونه استفاده میکنند، پس ما به شما توصیه میکنیم اگر میخواهید حرفهای باشید این پلاگین را نادیده نگیرید.
ساخت انجمن با افزونه BBPress
برای اینکه بتوانید یک انجمن را با استفاده از BBPress راهاندازی کنید این مقاله را با دقت همراهی کنید، ما در اینجا یک آموزش قدمبهقدم برای شما تهیه کردهایم.
بعدازاینکه این پلاگین را بر روی سایت خود نصب کردید میتوانید در پیشخوان وردپرس، سه بخش به نامهای انجمنها، موضوعها و پاسخها را مشاهده کنید. خب بیایید هر یک از این گزینه را جداگانه موردبررسی قرار دهیم.
بعد از نصب افزونه میبینید که در ستون کناری وردپرس شما سه بخش به نامهای تالار گفتگوها، موضوعها و پاسخها اضافه شده است.
همچنین می توانید مقاله آپلود عکس در BBPress توسط کاربر انجمن را مطالعه کنید
انجمنها
در اینجا میتوانید لیست دستهبندی انجمنها و تالار گفتگوهای سایتتان را مدیریت کنید. این قسمت برای دستهبندی و مرتب کردن آرشیو تاپیکهای تالار گفتگوی شما بهکار میرود. یعنی بهعبارتیدیگر انجمن شما را به بخشهای مختلفی تقسیم میکند.
موضوعها
در این قسمت میتوانید لیست موضوعات (تاپیکهای) ارسالی در انجمنها را ببینید و آنها را مدیریت کنید. این بخش جزئیات کاملی در مورد موضوعات مطرح شده در انجمن مانند پاسخها، تعداد کاربران این موضوع، آخرین بهروزرسانی و … را در اختیار شما قرار میدهد.
پاسخها
این بخش، لیست پاسخهای ارسالشده برای موضوعات انجمنها را به شما نمایش میدهد. نحوه کار با بخش پاسخها شبیه به مدیریت موضوعات انجمن است.
انجام تنظیمات انجمن ساز بی بی پرس
شما از بخش تنظیمات > انجمن ها میتوانید وارد پنل مدیریتی BBpress شده و تنظیمات دلخواه خود را روی انجمن وردپرس اعمال کنید. در این قسمت شما شاهد دو گزینه” تنظیمات کاربر تالار گفتگو” و “ویژگیهای تالار گفتگو” هستید که برای سفارشیسازی در اختیارتان قرار داده شده است و میتوانید هر مورد دلخواهی را تغییر دهید.
تنظیمات کاربر تالار گفتگو
یکی از بخشهایی که در این قسمت مشاهده میکنید تحت عنوان”جلوگیری از ویرایش بعد از ” میباشد که باید در آن مشخص کنید که کاربر تا چند دقیقه بعد از ایجاد یک موضوع امکان ویرایش آن را نداشته باشد.
بخش بعد، “تأخیر در ارسال مطلب” است که در اینجا باید مشخص کنید کاربر چه میزان باید بین ارسال 2 موضوع بهصورت پشت سر هم در انجمن شما باید منتظر بماند. توجه داشته باشید که این مقدار را روی ثانیه قرار دهید.
گزینهی “پست میهمان” مشخص میکند کاربر میتواند بدون عضو شدن در انجمن شما مطلبی ارسال کند یا خیر. پیشنهاد ما به شما این است که این قسمت را غیرفعال نگهدارید چراکه با فعال کردن این بخش ممکن است کاربران زیادی در سایت شما اسپم و تبلیغات ارسال کنند.
در بخش “نقش خودکار” شما مشخص میکنید که کاربر بعد از ثبتنام در انجمن وردپرسی شما چه نقشی خواهد داشت.
ویژگیهای تالار گفتگو
در این قسمت میتوانید ویژگیهای موردنیاز خود را فعال یا غیرفعال کنید. ویژگیهایی مانند عضویت در انجمنها، جستجو و …
موضوعهای و پاسخها در هر برگه
در اینجا تعداد موضوعات و پاسخهای نمایشی در هر صفحه را میتوانید مشخص کنید. مثلاً مشخص کنید در هر صفحه 30 پاسخ به کاربر نمایش داده شود.
تغییر URLها در BBPress
این مورد پیوند یکتای تالار گفتگو را مشخص میکند. دقیقاً باید مشخص کنید که میخواهید انجمن شما با چه آدرسی شروع شود؟ مثلاً drgraphic.net/forum باشد یا drgraphic.net/anjoman؟؟
همچنین می توانید مقاله آموزش کار با پلاگین اشتراک گذاری مقالات وردپرس Social Sidebar را مطالعه کنید.
نامکهای تک تالار گفتگو
این مورد هم آدرس صفحات مختلف تالار شما را مشخص میکند. میخواهید صفحه جستجوی تالار گفتگوی سایتتان با چه آدرسی نمایش داده شود؟
بهعنوانمثال اگر نامک ریشه تالار گفتگو را Anjoman و نامک تک جستجو را Jostojo قرار دهید آدرس انجمن شما به این شکل خواهد بود:
drgraphic.net/anjoman/jostojo
بخش نامکهای کاربری تالار گفتگو هم دقیقاً کار نامکهای تک تالار گفتگو را برای شما انجام خواهد داد.
درنهایت روی ذخیره تنظیمات کلیک کرده و از انجمن سایت وردپرسی خود لذت ببرید? ضمناً پیشنهاد میکنم در کنار BBpress از افزونه کاربران حرفهای Userpro هم استفاده کنید.
امیدواریم این مقاله به شما برای ساخت انجمن در وردپرس کمک کرده باشد. موفق و پیروز باشید.:)
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها