گاهی اوقات شما تمایل دارید برخی از پستهای سایت خود را مخفی کرده و در اختیار همه افراد قرار ندهید؛ در این صورت است که شما باید از قابلیت خصوصی کردن پستها در وردپرس استفاده کنید. که توسط این قابلیت دیگر عموم افراد قادر به مشاهده این پست نیستند. توسط این قابلیت نویسنده، ویرایشگر و مدیر کل قادر به مشاهده پست میباشند. با دکترگرافیک همراه باشید.
در هنگام انتشار یک پست جدید شما میتوانید از این قابلیت استفاده کنید. همچنین یکی از قابلیتهای مفید آن این است که، حتی شما پس از انتشار این پست مانند سایر پستهای موجود در سایتتان میتوانید آن را ویرایش کنید.
شما این کار را با افزونههای وردپرس مانند افزونه Private only و سایر افزونههای دیگر میتوانید انجام دهید. اما با این آموزش دیگر نیاز به نصب افزونه ها ندارید و قادر هستید توسط قابلیت موجود در وردپرس این کار را انجام دهید.
وردپرس خود بهتنهایی این قابلیت را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید نوشتههایی که دوست ندارید آشکار شود را بهصورت خصوصی و رمزدار منتشر کنید. که با این کارها دیگر راهی برای دیدن مطلب شخصی شما در سایت شما وجود ندارد. و امنیت خوبی هم خواهد داشت.
توجه داشته باشید که با توجه به اینکه شما امکان ویرایش پستهای خصوصی خود را دارید، هر زمان که بخواهید میتوانید توسط این قابلیت این پستها را از حالت خصوصی خارج کرده و در اختیار عموم کاربران سایت خود قرار دهید.
همچنین برای اطلاع از خدمات طراحی سایت در مجموعه دکترگرافیک، صفحه طراحی سایت اختصاصی وردپرس را مطالعه کنید.
پست خصوصی در وردپرس
برای انجام این کار تنها کافی است تا از قسمت نوشتهها > افزودن نوشته کلیک کنید؛ و در قسمت کادر انتشار بر روی گزینه نمایانی: عمومی بر روی گزینه ویرایش آن کلیک کرده و تنظیمات آن را انتخاب کنیم.
تصویر زیر موارد انتشار مطلب را نمایش میدهد که باید بر روی ویرایش که در کنار عمومی است کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی عمومی 3 گزینه مانند گزینههای زیر نمایان میشود:
در تنظیمات نمایانی :
عمومی: اگر مطلب شما در حالت عمومی باشد مانند مطلب دیگر در سایت شما قرار میگیرد و قابلمشاهده برای هر کاربری میباشد.
رمزدار: اگر شما مطلب در سایت قرار دهید که این قابلیت را برای ان فعال کنید، این مطلب فقط با رمز عبور برای کاربران نمایش داده میشود؛ و در صورت نداشتن رمز عبور پیغام خطا برای کاربر نمایش داده میشود.
خصوصی: اگر مطلب شما در حالت خصوصی باشد فقط خود میتوانید به آن دسترسی داشته باشید و بقیه کاربران نمیتوانند آن را ببنند.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube