مرجعی لذت بخش برای طراحان وب و گرافیک

عناوین محتوای این صفحه

در این مقاله از دکتر گرافیک، “ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس” را آموزش خواهیم داد.

یکی از قابلیت‌هایی که معمولاً در تمامی وب‌سایت‌ها وجود دارد، امکان ایجاد پروفایل و حساب کاربری برای بازدیدکنندگان سایت است، شما باید بدانید که این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و همواره شما باید امکاناتی را به سایت خود اضافه کنید که باعث بهبود تجربه کاربری شود؛ که یکی از کاربردی‌ترین این قابلیت‌ها، ایجاد فرم ثبت نام و پروفایل در وردپرس می‌باشد.

 

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

به‌صورت پیش‌فرض، شما در وردپرس این امکان را ندارید که به کاربر اجازه چنین کاری را دهید، اما خب اصلاً نباید نگران بود، چراکه می‌توانید این کار را با استفاده از یک افزونه انجام دهید و در زمان بسیار کوتاهی، این امکان را به سایت خود اضافه کنید. در ادامه ما یکی از بهترین افزونه‌هایی که می‌توانید از آن کمک بگیرید را به شما معرفی خواهیم کرد و روند کار با آن را بررسی می‌کنیم، پس با ما همراه باشید.

 

مقالات مرتبط:

آموزش ساخت صفحه پروفایل کاربری در وردپرس

 

 

معرفی افزونه Profile Builder

Profile Builder یکی از بهترین افزونه‌هایی است که شما می‌توانید از آن برای افزودن قابلیت ایجاد پروفایل در سایت وردپرسی، از آن استفاده کنید، با کمک این پلاگین می‌توانید به کاربران خود اجازه دهید یک پروفایل کاربری با تصویر و اسم موردنظر خودشان ایجاد کنند، همچنین می‌توانید فرم پروفایل، ورود، ثبت‌نام و فرم بازیابی رمز عبور را ایجاد کنید. رابط کاربری بسیار ساده و درعین‌حال ویژگی‌های بی‌نظیر این افزونه باعث شده است که بیشتر از 50 هزار نصب فعال داشته باشد.

این افزونه به‌صورت رایگان و پرمیوم در دسترس شما است که می‌توانید نسخه رایگان آن را از مخزن وردپرس خود دانلود و روی سایت خود فعال کنید.

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

 

لیست شورتکدهای افزونه Profile Builder

تنظیمات این افزونه بسیار ساده است و همه افراد چه مبتدی و چه حرفه‌ای می‌توانند از آن استفاده کنند، شما تنها با شورتکدهای مختلف این امکان را دارید که فرم‌های دلخواه خود را ایجاد کنید؛ در این قسمت شورتکدهای مهمی که به آن نیاز خواهید داشت را بررسی می‌کنیم:

  • [wppb-edit-profile] : شورتکد برای ساخت فرم ویرایش پروفایل
  • [wppb-login]: شورتکد برای ساخت فرم ورود
  • [wppb-logout] : شورتکد مربوط به ایجاد فرم خروج از سیستم
  • [wppb-register] : شورتکد برای ساخت فرم ثبت‌نام
  • [wppb-recover-password]: شورتکد مربوط به فرم بازیابی رمز عبور

 

 

آموزش کار با افزونه Profile Builder

خب نوبت رسید به آموزش افزونه، طبق روال همیشه افزونه را نصب و فعال کنید، پس از فعال‌سازی افزونه، یک منو جدید به نام Profile Builder به پنل مدیریت وردپرس افزوده خواهد شد که دارای زیرمجموعه‌های مختلفی است. در این بخش همه موارد را برای شما بررسی خواهیم کرد.

 

Basic Information

گزینه اولی که مشاهده می‌کنید، Basic Information است، زمانی که شما روی این گزینه کلیک می‌کنید، یک سری فرم را مشاهده می‌کنید، که در زیر هر یک از آنها یک شورتکد قرار دارد، شما می‌توانید مثلاً شورتکد Edit Profile را کپی کنید و در برگه موردنظر خود جایگذاری و آن را منتشر کنید. مانند تصویر زیر:

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

فرم به همین راحتی ایجاد شد پیش‌نمایش برگه را ببینید فرم به‌صورت انگلیسی می‌باشد به بخش Manage Fields بروید و فرم ایجاد شده را فارسی کنید.

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

فارسی کردن فیلدها خیلی ساده است تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی هر فیلد رفته و روی Edit کلیک کنید، در صفحه‌ی باز شده نام فیلد را از بخش Field Title تغییر دهید و به‌دلخواه می‌توانید یک توضیح مختصر برای فیلد بنویسید، سپس روی Save Change کلیک کنید.

تمام فیلدها را بر این اساس تغییر دهید و حتی می‌توانید هر کدام از فیلدها را در صورت دلخواه حذف کنید. این نکته را هم توجه داشته باشید که بعضی از فیلدها گزینه‌ای به نام Required دارد که الزامی بودن یا نبودن فیلد را مشخص می‌کند، در صورت الزامی بودن Yes را انتخاب کنید.

 

Settings

شما برای دسترسی به تنظیمات افزونه، باید روی گزینه Setting کلیک کنید تا یک صفحه مانند تصویر زیر برایتان نمایش داده شود، این تنظیمات دارای 4 تب مختلف است که در این بخش آنها را بررسی خواهیم کرد:

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

 

تب General Setting

این تب مربوط به تنظیمات کلی افزونه است و شامل موارد زیر می‌باشد:

Load Profile Builder’s Own CSS File In The Front-end: با کمک این گزینه می‌توانید فایل CSS افزونه را هنگام لود شدن فرم برای کاربران به نمایش بگذارید.

“Email Confirmation “Activated: درصورتی‌که می‌خواهید یک ایمیل تأییدیه به کاربر ارسال شود باید از منوی کشویی این بخش، گزینه‌ی Yes را انتخاب کنید. با فعال کردن این قسمت می‌توانید مشخص کنید پس از ثبت‌نام کاربران به چه صفحه‌ای ارجاع شوند.

“Roles Editor “Activated: با کمک این گزینه می‌توانید امکان تغییر در نقش کاربری را فعال یا غیرفعال کنید.

 

ایجاد فرم ثبت نام و پروفایل در وردپرس با Profile Builder

 

Allow Users to Log in With: روبه‌روی این گزینه یک منوی کشویی وجود دارد که شما با استفاده از آن می‌توانید مشخص کنید کاربر با نام کاربری اجازه ورود به سایت را داشته باشد یا ایمیل.

Minimum Password Length: در این بخش باید مشخص کنید که تعداد کاراکترهای انتخابی کاربر برای رمز عبور باید حداقل چقدر باشد.

Minimum Password Strength: با کمک منوی کشویی روبه‌روی این گزینه، میزان قدرت پسورد انتخابی کاربر را مشخص کنید که حداقل قدرت آن باید چه اندازه باشد.

در آخر وقتی همه موارد را به‌درستی سفارشی‌سازی کردید، روی گزینه “ذخیره تغییرات” کلیک کنید تا این موارد در سایت اعمال شوند.

 

تب Admin Bar

همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، تمام نقش‌های کاربری موجود، در این بخش قرار داده شده است، حالا شما باید مشخص کنید که کدام یکی از این نقش‌های کاربری، امکان مشاهده Admin Bar یا همان نوار مدیریت را داشته باشند.

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

بعد از تعیین کردن موارد دلخواه، روی “ذخیره تغییرات” کلیک کنید.

 

تب Content Restriction

این تب مربوط به تنظیمات محدود کردن محتوا برای کاربران است، که شامل گزینه‌های زیر می‌باشد:

Enable Content Restriction: مشخص کنید که می‌خواهید دسترسی برخی از کاربران را محدود کنید یا خیر.

Type Of Restriction: با استفاده از این گزینه هم می‌توانید نوع محدودیت را مشخص کنید، اگر می‌خواهید به یک صفحه دیگر ریدایرکت شود، گزینه Redirect را انتخاب کنید و اگر می‌خواهید یک پیغام برای آن نمایش داده شود بخش Message را فعال کنید.

Redirect URL: اگر در گزینه قبلی ریدایرکت کردن را انتخاب کردید، باید آدرس اینترنتی صفحه‌ای که قرار است کاربر به آن منتقل شود را در اینجا وارد کنید.

Message For Logged-out Users: متن و تصویر پیغامی که می‌خواهید برای کاربر هنگام عدم دسترسی به محتوا، نمایش داد شود را این بخش سفارشی‌سازی کنید. این گزینه برای افرادی است که در سایت وارد نشدند.

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

Message For Logged-in Users: این مورد مانند گزینه قبلی است، با این تفاوت که پیغام برای کاربران وارد شده در سایت نمایش داده می‌شود.

Restricted Posts Preview: این بخش مربوط به پیش‌نمایش پست‌های محدود شده است.

در انتها بر روی “Save Changes” کلیک کنید تا تغییرات در سایت ذخیره شوند.

 

تب Private website

این بخش به شما کمک می‌کند که دسترسی کاربران را محدودتر کنید، که شامل گزینه‌های زیر می‌باشد:

Enable Private Website: اگر این بخش را روی “Yes” قرار دهید، یعنی می‌خواهید وبسایت خصوصی را فعال کنید.

Redirect To: برای ریدایرکت کردن کاربر از آن صفحه، می‌توانید یکی از گزینه‌های موجود در این منوی کشویی را انتخاب کنید.

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

Allowed Pages: صفحاتی که می‌خواهید کاربر حتی با لاگین نکردن در سایت به آنها دسترسی داشته باشد را باید در باکس روبه‌روی این گزینه، مشخص کنید.

Hide All Menus: از این بخش می‌توانید مشخص کنید که فهرست‌ها نمایش داده شوند یا خیر.

 

 

بررسی نهایی فرم ویرایش پروفایل

اکنون فرم شما آماده است، به‌علاوه می‌توانید آن برگه را در فهرست خود اضافه کرده و کاربر با کلیک روی آن فهرست، به صفحه فرم مربوطه ریدایرکت شود. تمام فرم‌ها را در زیر منو اول طبق همین روش کپی و جایگذاری و تغییر دهید.

تصویر زیر یک نمونه از فرم ویرایش پروفایل است که توسط این افزونه طراحی و در سایت قرار داده شده است:

 

ساخت پروفایل و فرم ثبت نام با افزونه Profile Builder در وردپرس

 

برای آموزش های بیشتر درباره وردپرس، به صفحه  آموزش وردپرس  مراجعه کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. اگر سوالی در این مورد داشتید، در بخش نظرات با ما درمیان بگذارید. سپاس از همراهی شما…

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Reza

Reza

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *