در این مقاله از دکتر گرافیک، آموزش شخصی سازی صفحه لاگین وردپرس با 11 افزونه را خواهیم داشت.
اگر به دنبال بهترین افزونه های تغییر صفحه لاگین وردپرس هستید در این مقاله با ما همراه باشید. صفحه ی ورود یک درب است برای ورود به بخش مدیریت سایت. تا زمانی که یک راه ورود برای کاربران است، شما باید آن را امن نگه دارید. در این مقاله، ما تعدادی از بهترین افزونه های لاگین وردپرس را انتخاب کرده ایم تا شما آنها را امتحان و استفاده کنید. در نظر داشته باشید که اکثر این افزونهها رایگان هستند.
اگر شما سایت خود را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس راهاندازی کردهاید پس باید بدانید که میتوانید تمامی قابلیتهایی که میخواهید را میتوانید به وبسایت خود اضافه کنید. وردپرس از صفحات گوناگونی تشکیلشده است و شما قابلیت این را دارید که تمامی این صفحات را به دلخواه خود سفارشی کنید. یکی از صفحات مهم و پربازدید سایت صفحه ورود سایت شما است که بادی به آن توجه زیادی داشته باشید.
شما امکان این را دارید که خیلی راحت این صفحه را طبق نظرتان تغییر دهید. برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید به دلیل متنباز بودن سیستم قدرتمند وردپرس میتوانید از کدها و افزونهها کمک بگیرید. اما شما میتوانید توسط افزونهها خیلی راحت و سریعتر این کار را انجام دهید. انجام این کار با افزونهها برای کاربران مبتدی نیز مناسبتر میباشد.
برای مطالعه مطالب بیشتر، به صفحه بلاگ سایت دکتر گرافیک مراجعه کنید.
آموزش شخصی سازی صفحه لاگین وردپرس با 11 افزونه
بهطور پیشفرض صفحهی ورود وردپرس خیلی ساده است و در تمام سایتهای وردپرسی مشابه است. به همین دلیل است که بسیاری از مدیران وردپرسی میخواهند این صفحه را از حالت پیشفرض آن تغییر دهند. همچنین اگر شما یک سایت وردپرس چندکاربره داشته باشید ممکن است که بخواهید آن را سفارشیسازی کنید.
شما همچنین ممکن است که بخواهید یک صفحه ورود بدون راه نفوذی داشته باشید که با امنیت وردپرس هم سازگاری داشته باشد. بااینحال، اجازه دهید نگاهی به برخی از بهترین افزونههای Login وردپرس بیندازیم. این کار میتواند برای بهبود تجربه کاربری و امنیت در وبسایت شما بسیار مفید باشد. به همین دلیل ما پیشنهاد میکنیم حتماً این مقاله را مطالعه کنید.
مقالات مرتبط:
– آموزش تغییر لوگو صفحه ورود وردپرس بدون افزونه
– آموزش افزونه فرم ورود وردپرس Clean Login فارسی
WP Forms
WPForms بهترین افزونه فرم ساز وردپرس است که با یک فرم ثبتنام قدرتمند و افزونه ورود میآید. این افزونه به شما اجازه میدهد که یک فرم ورود و ثبتنام سفارشی ایجاد کنید و این کار را میتوانید خیلی راحت در عرض چند دقیقه و با چند کلیک انجام دهید. شما میتوانید این فرمها را هرجایی در سایت وردپرس خود اضافه کنید.
شما میتوانید خیلی راحت با افزونه WPForms فرم دلخواه خود را ایجاد کنید. از این طریق هم میتوانید خیلی راحت با کاربران خود ارتباط برقرار کنید و به همین دلیل میتواند برای وبسایت شما بسیار ضروری و مفید باشد. این افزونه را شما میتوانید خیلی راحت از مخزن وردپرس خود دریافت کنید و نیازی ندارید که بابت آن هزینهای را پرداخت کنید.
Theme My Login
یکی دیگر از افزونههای قدرتمند login وردپرس Theme My Login است که به کاربران اجازه میدهد در سایت وردپرسی شما ثبتنام کنند؛ اما به آنها اجازه دسترسی به بخش مدیریت را نمیدهد. Theme My Login یک افزونه وردپرس محبوب است که به شما اجازه ایجاد یک صفحه ورود سفارشی وردپرس را میدهد. شما میتوانید هر صفحه در سایت خود را بهعنوان صفحات ورود، ثبتنام و فراموشی رمز عبور استفاده کنید.
شما میتوانید توسط این افزونه قدرتمند یک صفحه ورود برای سایت خود بسازید و حتی میتوانید برخی از کاربران را به صفحات دلخواه پس از ثبتنام هدایت کنید. استفاده از این افزونه کاملاً رایگان است و در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است. این افزونه درزمینه ساخت فرم ورود بسیار حرفهای عمل کرده و دارای محبوبیت بالایی بین کاربران است.
Temporary Login Without Password
اگر میخواهید که یک دسترسی موقت به یک توسعهدهنده برای سایت وردپرسی خود دهید، افزونه Temporary Login Without Password به شما اجازه میدهد. با استفاده از این افزونه میتوانید که یک دسترسی موقت به کاربران بدون ایجاد یک حساب کاربری برای آنها دهید شما میتوانید که یک تاریخ انقضا و یا زمان برای ورود موقت و یا حذف آن در هر زمان تنظیم کنید.
با این کار کاربران میتوانند در یک مدتزمان کوتاه در چند دقیقه وارد سایت شما شوند و این میتواند برای بعضی وبسایتها بسیار مفید و کارآمد باشد. این کار را معمولاً زمانی مورداستفاده قرار میگیرد که مدیر سایت تمایل داشته باشد که سایت خود را به فروش برساند و میتواند در یک مدتزمان محدود خریدار را تنها با یک لینک وارد سایت کند تا بتواند از قسمتهای مختلف آن بازدید کند.
همچنین شما میتوانید این پلاگین کاربردی را بهصورت رایگان از مخزن وردپرس خود دریافت نمایید.
Nextend Facebook Connect
یکی دیگر از افزونههای login وردپرس افزونه Nextend Facebook Connect میباشد که به شما اجازه میدهد که بهآسانی ورود از طریق فیسبوک را به صفحهی ورود خود اضافه کنید. این به کاربران شما این اجازه را میدهد که بدون نیاز به استفاده از رمز عبور سریع وارد شوند.
شما با این باعث میشوید که کاربران شما نیاز به تکمیل فرایند ثبتنام و تکمیل فرم را نداشته باشند و بتوانند خیلی سریع و تنها با چند کلیک وارد وبسایت شما باشند. بنابراین انجام این کار فرایند ورود به سایت را کوتاه میکند و در زمان کاربران صرفهجویی میشود. زمانی که شما این قابلیت را در سایت خود ایجاد میکنید باعث میشود که کاربران تجربه کاربری خوبی را از سایت شما به همراه داشته باشند و سایت شما از دید آنها حرفهای به نظر برسد. مزیت دیگر استفاده از این افزونه این است که شما میتوانید خیلی راحت و بدون پرداخت هزینه از مخزن وردپرس خود را دریافت کنید.
Remember Me Controls
به دلیل اینکه صفحه ورود وردپرس دارای اهمیت زیادی است افزونههای زیادی برای سفارشیسازی این قسمت طراحیشده و در اختیار کاربران قرارگرفته است. یکی از مواردی که در صفحه ورود دارای اهمیت زیادی است گزینه مرا به خاطر بسپار است.
اگر شما فراموش کنید که گزینه “مرا به خاطر بسپار” در صفحه ورود را چک کنید، وردپرس ورود شما را بهمحض اینکه پنجره مرورگر بسته شود فراموش میکند. افزونه Remember Me Controls به شما این اجازه را میدهد تا شما بهصورت خودکار گزینه “یادآوری” را هر زمان که شما به سایت وردپرسی خود وارد میشوید چک کنید.
LoginPress | wp-login Custom Login Page Customizer
بهطور پیشفرض صفحه ورود به سیستم وردپرس کاملاً ساده به نظر میرسد و شما میتوانید که آنها را به شیوههای مختلف تغییر دهید. اما زمانی که شما بخواهید این کار را انجام دهید باید برای بسیاری از آنها با کد نویسی آشنا باشید و کدهایی را اضافه کنید.
اما نگران نباشید ما در اینجا یک افزونه بسیار کاربردی جهت این کار به شما معرفی میکنیم. افزونه LoginPress | wp-login Custom Login Page Customizer به شما اجازه میدهد که صفحهی ورود سفارشی خود را طراحی کنید. شما میتوانید با استفاده از این افزونه صفحه ورود زیباتری داشته باشید و استایل صفحه ورود خود را تغییر دهید.
بنابراین اگر میخواهید در یک مدتزمان کوتاه و بدون اینکه کد نویسی انجام دهید بتوانید صفحه ورود خود را طبق نظر خود سفارشی کنید هماکنون این افزونه را از مخزن وردپرس خود دریافت کنید.
No Login by Email Address
بهطور پیشفرض، وردپرس این اجازه را میدهد تا کاربران برای ورود به سایت آدرس ایمیل و نام کاربری خود را وارد کنند. برخی از کاربران بر این باورند که آدرس ایمیل یکی از اطلاعات متداول است (هرکسی که شما به او ایمیل بزنید، آدرس ایمیل شما را دارد.) که این بهطور بالقوه می تواند حملات Brute-force را آسانتر کند.
یعنی اینکه هکر میتواند با دسترسی به ایمیل کاربر رمز عبوران را پیداکرده و وارد سایت شود. افزونه No Login by Email Address به شما اجازه میدهد تا قابلیت ورود به وردپرس با آدرس ایمیل را غیرفعال کنید. بنابراین شما میتوانید با استفاده از یک افزونه رایگان مانع این اقدام هکرها شوید و کاربران شما تنها با استفاده از نام کاربری خود میتوانند وارد سایت شما شوند.
Prevent Concurrent Logins
اگر شما از وردپرس برای فروش دورههای آنلاین و یا اجرای یک وبسایت عضویت استفاده میکنید، این را در نظر داشته باشید که کاربران میتوانند کلمات عبور خود را با دوستان به اشتراک بگذارند و شما میتوانید کسبوکار جدید خود را از دست دهید. افزونه Prevent Concurrent Logins بهطور خودکار دسترسی کاربر را از بین میبرد اگر که رمز عبور استفاده شود درحالیکه کاربر هنوز در سایت حضور دارد.
در حالت عادی و بهصورت پیشفرض شما میتوانید با استفاده از دستگاههای مختلفی و با یک حساب کاربری وارد سایت شوید. اما این افزونه به دلیل اینکه مانع نفوذ هکر به سایت شود این قابلیت را در وبسایت شما مسدود خواهد کرد. درواقع زمانی که کاربران با استفاده از دستگاههای مختلفی وارد سایت شما شوند و گزینه مرا به خاطر بسپار را زده باشند ممکن است که فرد دیگر با آن دستگاه کار کند و بهاینترتیب بتواند وارد سایت شما شود ولی این افزونه از این اقدام مضر جلوگیری میکند.
Simple History
آیا میخواهید بدانید که کاربران چه زمانی وارد سایت وردپرسی شما میشوند و یا اینکه چه زمانی خارج میشوند؟ افزونه Simple History – Track, Log, and Audit WordPress Changes این اجازه را به شما میدهد که بهراحتی مسیر فعالیت کاربران ازجمله ورود آنها را در سایت وردپرسی خود دنبال کنید. شما از زمانی که یک کاربر وارد سایت میشود و آنچه را که در طول این بازدید انجام میدهد را میتوانید ببینید.
زمانی که شما یک سایت را راهاندازی میکنید کاربرانی در سایت شما مشغول فعالیت هستند که بادی بتوانید بهعنوان مدیر سایت فعالیتهای آنها را تحت نظر داشته باشید. این کار زمانی که شما دارای چند نویسنده در سایت خود هستید بسیار مفید است و شما نیازی نیست برای اینکه فعالیت آنها را کنترل کنید زمان زیادی را صرف کنید و میتوانید این کار را با استفاده از یک پلاگین رایگان وردپرسی خیلی راحت انجام دهید.
همچنین کار با این افزونه بسیار راحت بوده و دارای یک رابط کاربری ساده میباشد و به همین دلیل است که از محبوبیت بالایی برخوردار است.
Idle User Logout
گاهی اوقات بعضی از کاربران ممکن است که فراموش کنند از سایت خارج شوند و پنجره مرورگر خود را ببندند. در برخی موارد هم ممکن است که بهطور تصادفی گزینه “مرا به خاطر بسپار” را روی سیستمهای عمومی فعال کرده باشند. اگر کاربران این کار را انجام دهند امکان این وجود دارد که هرکسی که از این سیستمها استفاده میکند بتواند وارد سایت شما شود.
اما وردپرس برای حل این مشکل یک افزونه مفید طراحی کرده است که شما میتوانید با استفاده از این کار از نفوذ افراد سودجو به سایت خود جلوگیری کنید و مانع اقدامات خرابکارانه آنها در سایتتان شوید. افزونه Idle User Logout به شما اجازه میدهد که بهطور خودکار کاربری را که برای مدت مشخصی فعالیت ندارد را از سایت خارج کنید.
همچنین کار کردن با این افزونه بسیار ساده است و دارای تنظیمات بسیار سادهای میباشد. اگر میخواهید با این کار امنیت سایت خود را بالا ببرید میتوانید اکنون این پلاگین را از مخزن وردپرس دریافت کنید.
WP Last Login
آیا میخواهید ببینید که کاربر آخرین بار چه زمانی وارد سایت شده است؟ این افزونه به شما اجازه میدهد که کاربرانی را که برای مدتی وارد سایت نشدهاند را پیدا کنند و برای آنها ایمیل بفرستند و یا اینکه حساب کاربری آنها را حذف کنند. افزونه WP Last Login به شما اجازه میدهد تا آخرین تاریخ ورود هر کاربر را در صفحهی آن کاربر ببینید.
شما میتوانید با این کار مدیریت خوبی روی فعالیت کاربران سایت خود داشته باشید و بتوانید با این کار عملکرد وبسایت خود را ارتقا دهید. این افزونه باعث میشود که شما خیلی راحت آمار تاریخ خروج کاربران را در اختیار داشته باشید. برای استفاده از این افزونه نیاز به پرداخت هزینه نیست و میتوانید از مخزن وردپرس آن را دانلود کنید.
امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را کرده باشید. اگر سوالی داشتید، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. سپاس از همراه شما…
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها