امروز همراه شما دوستان دکترگرافیک هستیم تا یکی دیگر از ویژگیهای این سیستم مدیریت محتوا را برای شما توضیح دهیم. همانطور که حتماً همگی شما اطلاع دارید در نسخه 4.4 وردپرس امکانی جدید به نام oEmbed اضافه شد که با استفاده از آن میتوان با کپی کردن لینک پستها از هر سایت وردپرس، پیشنمایش آن مطلب را در مطالب و برگهها نشان داد.
اما شما امکان این را دارید که ویژگیهای پیشفرضی که در وردپرس وجود دارند را بهدلخواه خود و طبق نیاز سایتتان فعال یا غیرفعال کنید. درواقع برخی از قابلیتهایی که وردپرس در حالت پیشفرض به کاربران ارائه میکند برای برخی از سایتها کاربرد ندارد و به همین دلیل است که توسعهدهندگان وردپرس روشهایی را برای غیرفعال کردن این ویژگیها قرار دادهاند.
امروز هم قصد داریم به شما آموزش دهیم چگونه میتوانید قابلیت oEmbed را در سایت خود غیرفعال کنید. برای اینکه بتوانید این سرویس را در وبسایت خود غیرفعال کنید نیازی ندارید که با کد نویسی آشنا باشید. ما در اینجا نحوه غیرفعال کردن oEmbed را تنها با استفاده از یک افزونه وردپرسی به شما آموزش میدهیم. پس اگر در سایت خود به این سرویس نیازی ندارید و میخواهید آن را غیرفعال کنید حتماً تا پایان این آموزش با دکترگرافیک همراه باشید.
oEmbed چیست و چرا باید oEmbed را غیرفعال کنیم؟
قبل از اینکه به شما توضیح دهیم چطور میتوانید این سرویس را غیرفعال کنید توضیح مختصری در مورد آن به شما ارائه میکنیم تا بتوانید بیشتر با نحوه عملکرد oEmbed در سایت خود آشنا شوید.
اگر بخواهیم به زبان ساده برای شما نحوه عملکرد آن را توضیح دهیم باید بگوییم که سرویس oEmbed درواقع برای نمایش محتوای یک سایت در سایت دیگر استفاده میشود. سایتهای محبوب زیادی مثل دریتر، فلیکر، فیسبوک، گوگل پلاس و یوتیوب از oEmbed استفاده میکنند. درواقع این وبسایتها از پروتکل oEmbed استفاده میکنند و به آنها ارائهدهندگان oEmbed گفته میشود.
وردپرس از oEmbed های مختلف استفاده میکند. ازجمله: یوتیوب، فیسبوک، ویدیوها، سایتهای وردپرس و … شما میتوانید تنها با کپی کردن آدرس صفحه از یک سرویسدهنده oEmbed مثل اینستاگرام، یک تصویر یا ویدیو اینستاگرام را در سایتتان نمایش دهید. همانطور که گفته شد وبلاگ نویسان میتوانند تنها با کپی کردن URL پستهای سایت وردپرس شما در وبلاگ و سایت خود میتوانند مطالب شما را نمایش دهند.
شما میتوانید از این سرویس در بخشهای مختلف سایت خود استفاده کنید و محتوا را در قسمتهای مختلف نمایش دهید. به دلیل اینکه این سرویس از شبکههای اجتماعی پشتیبانی میکند میتواند برای سایت شما بسیار مفید و کاربردی باشد و عملکرد آن را بهبود دهید.
اما متأسفانه در ایران بسیاری از دوستان حق کپیرایت را رعایت نمیکنند و به همین دلیل است که برخی از مدیران سایتها تمایل ندارند که از این سرویس در سایت خود استفاده کنند. شما میتوانید بهراحتی و در کمترین زمان ممکن این سرویس را در سایت خود غیرفعال کنید. در این مقاله قصد داریم نحوه غیرفعال کردن oEmbed در وردپرس را به شما آموزش دهیم.
همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره نحوه طراحی وب سایت اختصاصی برای کسب و کار خودتون، صفحه طراحی وب سایت اختصاصی وردپرس را مطالعه کنید.
معرفی افزونه Disable Embeds
برای اینکه شما بتوانید این سرویس را غیرفعال کنید سادهترین و بهترین روش استفاده از افزونه وردپرسی است. ما در این آموزش قصد داریم افزونه Disable Embeds را برای انجام این کار به شما معرفی کنیم تا بتوانید تنها در عرض چند دقیقه این سرویس را غیرفعال کنید.
این پلاگین قدرتمند در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و شما برای اینکه بتوانید از آن استفاده کنید نیازی ندارید که هیچ هزینهای را پرداخت کنید. به دلیل کاربرد فراوانی که این افزونه دارد توانسته است که در بیشتر از 20 هزار نصب فعال بین سایتهای مختلف وردپرسی داشته باشد.
همچنین این افزونه دارای رابط کاربری بسیار سادهای است و شما میتوانید در مدتزمان کوتاهی آن را در سایت خود نصب و توسط آن oEmbed را با چند کلیک غیرفعال کنید.
چگونگی غیرفعال کردن oEmbed در وردپرس
برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید مانند همیشه ابتدا باید این افزونه را روی وبسایت خود نصب و فعال کنید. پس وارد پیشخوان وردپرس شوید و به مسیر افزونهها > افزودن بروید. سپس این افزونه را در مخزن جستجو کرده و آن را در سایتتان فعال کنید.
پسازاینکه این افزونه را روی وبسایت خود نصب کنید متوجه میشوید که هیچ قسمت جدیدی به پنل مدیریت وردپرس شما مانند دیگر افزونهها اضافه نمیشود. درواقع این افزونه خارج از جعبه کار میکند و شما نیازی ندارید که تنظیمات خاصی را برای فعال کردن آن پیکربندی کنید. نحوه کار افزونه به شکلی است که پس از نصب بهصورت خودکار oEmbed را غیرفعال میکند.
مشاهده کردید که به همین راحتی با نصب و فعالسازی افزونه oEmbed های سایت شما غیرفعال خواهد شد.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها