شورت کدها یکی از کاربردیترین و مفیدترین ابزاری هستند که شما میتوانید از آنها برای توسعه قابلیتهای سایت خود استفاده کنید. شورت کدها میتوانند در کوتاهترین زمان ممکن شما را به هدفتان برسانند، بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم برای افزودن یک سری امکانات جدید به سایت خود حتماً از شورت کد استفاده کنید. اما چطور از تابع do_shortcode در وردپرس استفاده کنیم؟
خب همانطور که میدانید شما برای اینکه از شورت کد استفاده کنید باید از آن در صفحات، نوشتهها یا ابزارکها استفاده کنید، اما خب برخی مواقع است که شما میخواهید این شورت کدها مستقیماً بر روی قالب سایت اجرا کنید که این مهم از طریق do_shortcode برای شما امکانپذیر است. با دکترگرافیک همراه باشید.
شورتکد چیست؟
شورتکد یا همان کد کوتاه شامل یک سری کد میباشد که سبب میشود شما امکانات بسیاری را در سایت خود پیاده کنید. درواقع یک راه سریع برای اینکه شما بتوانید از یک قابلیت خاص در وردپرس خود استفاده کنید استفاده از شورتکد است.
توسط شورتکدها شما قادر هستید محتوای دلخواه خود را در سایت خود تولید کنید و به کاربران خود ارائه کنید. این امکان از نسخه 2/5 به بعد در اختیار کاربران وردپرس قرار گرفته است. شورتکد به شما امکان نوشتن کدهای قالب و افزونهها را در نوشتهها و سربرگهای وردپرسی میدهد.
توسط شورتکد شما میتوانید از کد نویسیهای طولانی استفاده نکنید. بلکه شما میتوانید توسط یک قطعه کد کوتاه به هدف خود برسید. شما میتوانید یک سری کد کوتاه درون کروشه قرار داده و آنها را در قالب دستوراتی در سایت خود اجرا کنید. برخی اوقات استفاده از کد نویسی برای شما مشکل است و شما نمیتوانید از کد نویسی استفاده کنید. در این صورت است که شورتکدها به کمک شما آمده و مشکل شما را بهسادگی و در یک مدتزمان کوتاه حل خواهند کرد.
در نظر داشته باشید که این کدها دقیقاً کار همان کدهای طولانی را برای شما انجام خواهند داد. این کدها کاری میکنند که شما بتوانید در مدت کوتاهتری نسبت به کد نویسی اهداف موردنظر خود را دنبال کنید.
امروز قصد داریم در این مقاله به شما آموزش دهیم چطور از do_shortcode در وردپرس استفاده کنید و بهصورت کلی شما را با آن آشنا کنیم.
همچنین برای اطلاع از خدمات طراحی سایت در مجموعه دکترگرافیک، صفحه طراحی سایت اختصاصی وردپرس را مطالعه کنید.
نمایش شورت کد در قالب وردپرس
شورت کدهای وردپرس یکی از بهترین راهحلهایی هستند که شما میتوانید از آنها بدون اتلاف وقت به هدف خود برسید. با استفاده از این شورت کدها، دیگر نیازی نیست شما برای هر تغییری در سایت خود از افزونههای متعدد استفاده کنید و یا زمان زیادی صرف کنید.
این نکته را در نظر بگیرید که شما میتوانید از شورتکدها تنها در بدنه اصلی سایت و یا ابزارکهای سایت استفاده کنید و برای جاسازی آن در قالب سایت نیاز به do_shortcodeها دارید.
اگر بخواهیم با یک مثال کارایی این مورد را برای شما توضیح دهیم میتوان به این مورد اشاره کرد که در برخی مواقع ممکن است شما بخواهید یک ویژگی جدید مانند افزودن اسلایدر با کمک یک افزونه در سایت خود اضافه کنید که این مهم تنها در صورتی برای شما امکانپذیر است که از do_shortcodeها کمک بگیرید.
البته شما این امکان را خواهید داشت که با استفاده از شورت کدها، این اسلایدر را در ابزارکها یا بدنه سایت خود قرار دهید اما برای اینکه بتوانید آنرا در هرجایی مانند هدر سایت قرار دهید نیاز به do_shortcode دارید.
ظاهر کلی do_shortcode بهصورت زیر است:
<?php echo do_shortcode( '[inter your shortcode]' ); ?>
تنها کاری که باید برای استفاده از کد بالا انجام دهید این است که شورت کد موردنظر خود را بهجای عبارت “inter your shortcode” قرار دهید و آن را در هرجایی از قالب سایت که میخواهید قرار دهید.
نکته: قبل از اینکه هر تغییری در قالب سایت خود ایجاد کنید، یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید تا در صورت بروز هرگونه مشکلی اطلاعات سایتتان از بین نرود و با مشکل جدی روبهرو نشوید.
آموزش استفاده از تابع do_shortcode
خب حالا که با کاربرد do_shortcode آشنا شدید، بهتر است بریم سراغ استفاده از آن در وردپرس. این شورت کد به شما این امکان را میدهد که بهراحتی در سایت ویدئو قرار دهید، اما خب ممکن است شما بخواهید این ویدئو را مثلاً در هدر سایت قرار دهید که برای این کار باید وارد پیشخوان سایت خود شوید و از بخش ویرایش پوسته، مکان موردنظر خود را که میخواهید ویدئو در آن نمایش داده شود را انتخاب کنید و کد زیر را در آن قرار دهید:
<?php echo do_shortcode('[[video mp4="link"]]');?>
در کد بالا باید بهجای “LINK” لینک ویدئوی موردنظر خود را جایگذاری کنید و در آخر نیز بر روی بهروزرسانی پرونده کلیک کنید.
موردی که به آن اشاره شد یک مثال از نحوه استفاده از do_shortcode در قالب سایت است. شما میتوانید از این قابلیت برای قرار دادن هر ویژگی دیگری مانند قرار دادن فرم تماس، اسلایدر و بسیاری موارد دیگر استفاده کنید.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها