مرجعی لذت بخش برای طراحان وب و گرافیک

عناوین محتوای این صفحه

در این مطلب از دکتر گرافیک، نحوه دور زدن تحریم سایت های خارجی را آموزش خواهیم داد.

این روزها به دلیل تحریم‌های خارجی کشور برای دسترسی کاربران ایرانی به برخی سرویس‌ها، سایت‌ها و بازی‌های خارجی محدودهایی اعمال شده است و حتماً برای شما هم پیش آمده که بخواهید از سرویس‌های سایت‌های اینترنتی معروفی مثل گوگل و ادوبی و مایکروسافت و… استفاده کنید ولی به دلیل تحریم‌ها نتوانید به راحتی به آن‌ها دسترسی پیدا کنید. در این مقاله از دکتر گرافیک چند روش برای دور زدن تحریم سایت های خارجی ارائه خواهیم کرد.

 

نحوه دور زدن تحریم سایت های خارجی

بی‌شک بارها با این پیام این سایت در دسترس نیست (This site can’t be reached) و یا پیام‌های مشابه آن، که به دلیل تحریم‌های اینترنتی، از سوی بعضی از سازمان‌ها یا شرکت‌های خدمات دهنده وجود دارد، روبرو شده‌اید. برای هیج کدام از ما، آزار دهنده بودن عدم دسترسی به محتوای وب مورد نیازمان، دور از ذهن نیست. ما قادر خواهیم بود با کمک گرفتن از ابزار رفع تحریم‌ها، آن‌ها را دور زده و دسترسی مناسب را ایجاد کنیم.

 

نحوه دور زدن تحریم‌های اینترنتی

هر کدام از ما بر اساس شرایط زندگی و نوع کسب و کار، و حتی به منظور تفریح و سرگرمی، طبق علایق شخصی خود، نیاز به استفاده از خدماتی داریم که توسط ارائه دهندگان آن‌ها، مورد تحریم قرار گرفته‌ایم. به این معنا که سازندگان و صاحبان بعضی از سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و حتی بازی‌ها و موارد بسیار دیگر، تمایلی به ارائه خدمات‌شان به کشور ما را، ندارند.

البته تنها ما نیستیم که مورد تحریم واقع شدیم؛ کشورهای دیگری همانند ایران در لیست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند و همانند ما، دچار مشکلات فراوان برای دسترسی به خدمات مورد نیاز خود شده‌اند. حتماً درباره‌ی دور زدن تحریم‌های اینترنتی شنیده‌اید.

اما از چه طریقی می‌توان برای دسترسی به خدمات مورد نیازمان تحریم‌ها را دور بزنیم؟ وقتی در کشوری هستیم که تحریم شده، پس برای سرچ کردن آدرس مورد نظرمان از IP ایران، شناسائی شده و اجازه‌ی دسترسی به ما، داده نخواهد شد. بنابراین باید به دنبال راهی باشیم که امکان شناسائی IP ایران، وجود نداشته باشد. به‌عبارتی باید آدرس IP خود را تغییر دهیم و از IP کشوری استفاده کنیم که تحریم نیست. در ادامه با ذکر مناسب‌ترین روش‌های دور زدن تحریم‌های اینترنتی، همراه شما خواهیم بود.

به طور کلی از دو راه، امکان ایجاد دسترسی به صفحات تحریم شده، وجود دارد. از طریق VPN، تغییر DNS و سرویسی بومی به نام سرویس “شکن” نیز به این منظور در اختیار کاربران قرار گرفته است که هر سه مورد را برایتان شرح می‌دهیم.

 

دسترسی به سایت های تحریم شده با VPN

شاید اولین و ساده‌ترین راه برای دور زدن تحریم‌های اینترنتی، استفاده از VPN باشد. انواع مختلفی از VPNها وجود دارند که به‌صورت رایگان و یا با پرداخت هزینه در اختیار شما قرار می‌گیرد. با استفاده از وی پی ان، شما به یک سرور خارجی متصل می‌شوید که مثل سرور ایران تحریم نیست و به‌راحتی شما را به سایت یا برنامه مورد نظرتان متصل می‌کند.

 

نحوه دور زدن تحریم سایت های خارجی

 

مشکلی که در استفاده از وی پی ان دارید این است که معمولا حجم بیش از حدی از اینترنت را مصرف می کند. هم‌چنین در دانلود حجم‌های سنگین، با مشکل مواجه می‌شوید. اما در هر حال برای مقابله با تحریم‌ها، یک راه حل غیر قابل انکار است. همچنین شما می‌توانید برای اتصال دستگاه‌های بیشتر به VPN، از یک مودم با قابلیت نصب وی پی ان بهره ببرید.

 

دسترسی به سایت های تحریم شده با تغییر DNS

استفاده از DNS یا سیستم نام دامنه، با نام اختصاری Domain Name System نام دامنه‌ها را به نشانی‌های IP تبدیل می‌کند که توسط مرورگر برای دسترسی به صفحات اینترنتی، مورد استفاده قرار گیرند. تمامی دستگاه‌های متصل به اینترنت، با آدرس IP مخصوص خود، قابل شناسایی و مکان‌یابی، توسط سایر دستگاه‌ها هستند. شما معمولا نام سایت‌ها را برای ایجاد دسترسی از طریق مرورگر سرچ می‌کنید اما این سیستم DNS است که با پیدا کردن نشانی IP سایت مورد نظر، شما را به آن متصل می‌کند.

 

نحوه دور زدن تحریم سایت های خارجی

 

بنابراین زمانی‌که شما با سرچ سایت مورد نظر خود در وب، به‌دلیل تحریم‌ها، امکان دسترسی پیدا نمی‌کنید تنها کاری که می‌توانید انجام دهید استفاده از فنآوری SmartDNS است که به منظور تغییر ،DNS برای دور زدن تحریم‌های اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای این‌کار شما با وارد نمودن DNS مورد نظر در قسمت تنظیمات شبکه‌ی دستگاه خود، مسیر داده‌ها را تغییر داده و موقعیت مکانی خود را مخفی می‌نمائید.

تغییر DNS تا حدودی شبیه به استفاده از VPN است با این تفاوت که بر خلاف اتصال از طریق VPN، تأثیری بر ترافیک سیستم ما نمی‌گذارد و با سرعت بالاتری به سرور مورد نظر، متصل می‌شود بدون این‌که مصرف اینترنت ما را بالا ببرد. سرویس‌های مختلفی برای تغییر DNS به جهت دور زدن تحریم‌ها وجود دارد که یکی از معروف‌ترین و کارآمدترین آن‌ها سرویس «شکن» است. در ادامه به معرفی این سرویس کاربردی می‌پردازیم.

 

بهترین تحریم‌شکن‌ها برای ایران

سرویس “شکن”

یکی از سرویس‌های تغییر DNS مخصوص ایران، سرویس “شکن” است. این سرویس کاملا بومی برای بی‌اثر کردن تحریم‌های اینترنتی طراحی شده است. از ویژگی‌های این سرویس می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • سهولت استفاده از سرویس
  • سرعت بسیار بالا
  • بدون محدودیت برای سیستم عامل
  • مناسب برای فعالیت‌های سنگین و طولانی مدت
  • قابل استفاده در تمامی ساعات شبانه روز بدون افت سرعت
  • بومی بودن

برای استفاده از سرویس شکن، تنها لازم است IP‌ های زیر را در تنظیمات مربوط به DNS دستگاه مورد نظر وارد کنید:

Primary DNS: 178.22.122.100

Secondary DNS: 185.51.200.2

توجه داشته باشید که با استفاده از سرویس “شکن” تنها صفحاتی که مورد تحریم واقع شده‌اند، قابل دسترسی هستند. شما نمی‌توانید برای صفحات وب که توسط ایران فیلتر شده، از این سرویس استفاده کنید.

 

تحریم‌شکن “الکترو”

تحریم‌شکن الکترو به عنوان یکی از تحریم‌شکن‌های برتر ایرانی معرفی می‌شود. این تحریم‌شکن  می‌تواند تحریم‌های اعمال شده توسط شرکت‌ها و سایت‌های اینترنتی خارجی را دور بزند. برنامه الکترو هم برای ویندوز و هم برای اندروید کارایی دارد.

کار کردن با این برنامه ساده است و امنیت و سرعت خوبی دارد. زمانی که کاربران الکترو دیوایس خود را بر روی IP های ارائه شده تنظیم می‌کنند، امکان دسترسی آزاد به اینترنت فراهم می‎شود. برای استفاده از تحریم‌شکن الکترو کافی است از دو  “IP 78.157.42.100  و  78.157.42.101”  استفاده کنید. با تنظیمات DNS خود می‌توانید دسترسی عالی به سایت‌های تحریم شده را فراهم کنید.

 

سرویس “403”

این سایت برای برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان ایرانی یک پلتفرم عالی به‌وجود می‌آورد. برنامه‌نویسان به کمک این سایت می‌توانند به سایت‌های توسعه‌دهنده و کتابخانه‌های تحریم شده دسترسی داشته باشند. در ابتدای ورود به این سایت می‌توانید منوی سرویس‌های تحت پوشش را مشاهده کنید. اگر سرویس شما در لیست منتشر شده سایت 403 آنلاین نبود، می‌توانید از آن‌ها بخواهید این سرویس را به شکل اختصاصی برای شما پوشش دهند.

 

کلام آخر

تحریم‌شکن‌های برتر برای دسترسی امن، سریع، راحت و قانونی استفاده می‌شود. اغلب سایت‌های تحریم‌شکن مجموعه خدمات خود را به شکل رایگان به کاربران ارائه می‌کنند. با این وجود بعضی از تحریم‌شکن‌ها نیز برای دسترسی به سایت‌های تحریم شده هزینه در نظر گرفته‌اند. وانیلا از جمله سایت‌هایی است که برای ارائه خدمات دسترسی به سایت‌های تحریم شده خارجی هزینه در نظر می‌گیرد.

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Reza

Reza

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner