در مقالات قبلی خدمت شما دوستان عزیز وردپرسی روش نصب بسته نصبی در سی پنل را توضیح دادیم. اکنون قصد داریم آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین را برای آن دسته از کاربرانی که از این پنل استفاده میکنند نیز توضیح بدهیم. پس اگر از پنل دایرکت ادمین استفاده میکنید این آموزش را دنبال کنید.
همچنین ما در این آموزش جهت راحتی کار شما عزیزان ویدئو انجام این کار را قرار دادیم که میتوانید علاوه بر آموزشهای تصویری آن را هم مشاهده کنید.
شما میتوانید پس از خرید قالب حرفهای موردنظرتون بسته نصبی آن را دریافت کرده و سپس طبق این آموزش آن را نصب کنید. شما باید بتوانید طبق هدف خود و محتوای سایت از قالب موردنیاز خود استفاده کنید. انتخاب قالب در سایت از اهمیت زیادی برخوردار است و ظاهر سایت شما در جذب مخاطبان تأثیر زیادی دارد.
دایرکت ادمین چیست
هنگامی که قصد دارید سایت خود را راهاندازی کنید نیاز به یک پنل گرافیکی دارید. شما میتوانید برای انجام این کار از دو پنل دایرکت ادمین و سی پنل استفاده کنید.
با استفاده از این پنل شما میتوانید بهراحتی هاست خود را مدیریت کنید. کار کردن با این پنل حرفهای بسیار ساده است و شما میتوانید بهراحتی با آن کارکنید. همچنین به دلیل تحریم بودن سی پنل شما میتوانید بهراحتی از این پنل استفاده کرده و نیازهای خود را برطرف کنید.
دایرکت ادمین مبتنی بر سیستمعامل لینوکس است. شما میتوانید با پرداخت هزینه و دریافت آن از امکانات و قابلیتهای فراوان این پنل استفاده کنید. دایرکت ادمین یک پنل قدرتمند و قوی است که نسبت به سی پنل ارزانتر است و خدمات زیادی را نیز به شما ارائه میکند. میتونیم از قابلیتهای خوب این پنل به رابط کاربری آسان، امنیت بالا، سرعت زیاد، ارائه پشتیبانی و… اشاره کرد.
بسته نصبی چیست
بسته نصبی حاوی یک فایل فشرده است که برای نصب و استفاده باید آن را از حالت فشرده خارج کنید. این فایل فشرده حاوی تمام قالبها، پلاگینها و فایلهای وردپرس و… است. بعدازاینکه شما این بسته را نصب کردید تنظیمات آن روی وردپرس شما اجرا میشود.
با استفاده از بسته نصبی قالب شما بهراحتی و بدون کوچکترین ایرادی نصب خواهد شد و شما میتوانید این کار را در عرض چند دقیقه انجام دهید. شما میتوانید بسته نصبی خود را پس از دریافت از میهن وردپرس در سایت وردپرسی خود نصب کنید.
شما میتوانید با مشاهده پیشنمایش قالبهایی که در میهن وردپرس قرارگرفته است بسته نصبی آنها را دریافت کنید و آنها را در دایرکت ادمین خود نصب کنید. با دریافت بسته نصبی شما میتوانید کلیه قابلیتهای قالب حرفهای که در دمو آنها را مشاهده کردید بر روی سایت خود اجرا کنید.
یعنی اینکه چیدمان کلیه اجزا بر اساس دمو است و شما میتوانید کلیه آن امکانات را توسط بسته نصبی دریافت کنید. بسته نصبی ابزاری است که کار را برای شما جهت دریافت قالب موردنظرتون راحت و سریع میکند.
آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین
خب آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین را شروع میکنیم. اولین قدمی که باید بردارید دانلود بسته نصبی قالب موردنظر است. دراینجا شما باید فایل مشاهدهشده را اکسترکت کنید. در این مرحله شما باید اطلاعات ورود به دایرکت ادمین را از هاستینگ خود دریافت کنید و وارد کنترل پنل هاست خود شوید. بعد از آن وارد بخش Files شوید.
در صفحهای که برای شما نمایش دادهشده است وارد پوشه Public HTML شوید و اگر در این قسمت فایلی موجود است باید آنها را حذف کنید. شما میتوانید از بخش Select all > Delete این کار را انجام دهید.
در نظر داشته باشید که اگر روی هاست خود محتوایی داشته باشید با نصب کردن تمام محتواها از بین میرود. بنابراین برای اینکه محتواهای سایت خود را از دست ندهید ابتدا کار Backup گیری را انجام دهید و بعد از نصب قالب میتوانید محتوا را بهراحتی انتقال دهید. با استفاده از این کار محتوای شما از دست نرفته و حفظ میشود.
همچنین می توانید مقاله آموزش عوض کردن نقش های کاربری در وردپرس بدون لاگ اوت را مطالعه کنید.
بعدازاینکه Public HTML را خالی کردید، گزینه Upload Files To Current Directory را کلیک کرده و هر دو فایل بسته نصبی را که دانلود کردید Upload کنید.
در این مرحله توجه داشته باشید که حتماً هاستی که شما تهیه میکنید باید فضای کافی را برای نصب قالب داشته باشد. پیشنهاد ما برای فضای مناسب قالبهای حرفهای هاست 1000 مگابایت است. حتماً توجه داشته باشید اگر در این مرحله بعدازاینکه فایل را Upload کردید، نتوانستید Extract کنید فضای دیسک را 1000 مگابایت قرار دهید.
سپس آدرس سایت را در یک مرورگر با پسوند installer.php وارد کنید. مانند: Site.ir/installer.php
در ادامه از قسمت General > Extraction > Manual Archive Exratction را انتخاب کنید.
به قسمت File Manager برگردید و فایل Archive.zip را اکسترکت کنید .
سپس تیک گزینه I have read and accept … را بزنید و سپس Next رو کلیک کنید.
در این مرحله شما نیاز به دیتابیس دارید. پس در اینجا به شما آموزش میدهیم که چطور دیتابیس خود را بهسادگی بسازید. کاری که باید انجام دهید این است که ابتدا یک دیتابیس ساخته و سپس اطلاعات را در اینجا وارد کنید. برای ساختن دیتابیس از پوشه Home > Mysql Managment > Create New Database اقدام کنید.
در قسمت بعدی یک نام برای دیتابیس انتخاب کنید. در مرحله بعد دوباره یوزر را انتخاب کرده و با Random یک رمز عبور ساخته و رمز را وارد کنید. در این مرحله گزینه Create را انتخاب کنید. اکنون شما موفق شدید به همین سادگی دیتابیس خود را بسازید.
بعد از ساخت دیتابیس برگردید به Directadmin و اطلاعات Database Username و Password را وارد کنید. سپس گزینه Test Database را کلیک کنید. در این مرحله با پیام Succsess مواجه میشوید. سپس Next و Yes را کلیک کنید.
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها