خانه ای برای خلاقیت ، فناوری و هنر

عناوین محتوای این صفحه
()

در این مقاله از دکتر گرافیک، oEmbed و آموزش گذاشتن محتوای خارجی با آن در سایت وردپرسی را خواهیم داشت.

با استفاده از تگ oEmbed شما می‌توانید محتوای خارجی را در سایت خود قرار دهید. این محتوای خارجی می‌تواند شامل تصاویر، ویدیو و… باشد. قرار دادن ویدیو در سایت می‌تواند کاربران بیشتری را به سایت شما جذب کند. در واقع کاربران ترجیح می‌دهند بیشتر از محتوای ویدیویی استفاده کنند و آن را به محتوای متنی ترجیح می‌دهند. شما می‌توانید به‌عنوان مدیر سایت با قرار دادن ویدیو در سایت خود بازدید سایت خود را افزایش دهید. اما برای استفاده از oEmbed در ابزارک متن وردپرس باید چه کنیم؟

شما باید توجه داشته باشید که برای قرار دادن ویدیو در سایت خود حتماً لازم نیست تعداد زیادی افزونه نصب و فعال‌سازی کنید؛ و پس از نصب متوجه شوید افزونه‌ای که بر روی سایت خود نصب کرده‌اید کارایی مدنظر شما را ندارد. یکی دیگر از معایب نصب افزونه‌های متعدد به‌صرفه نبودن آن‌ها است. به این صورت که شما برای خرید هریک از این افزونه‌ها باید متحمل هزینه شوید که اصلاً به نفع شما نیست.

بنابراین به شما دوستان عزیز دکترگرافیکی پیشنهاد می‌کنم بجای این کار ابتدا از قابلیت‌هایی که وردپرس در اختیارتان قرار داده است استفاده کنید، و در صورت عدم رضایت به سراغ نصب افزونه‌ها بروید.

شما ممکن است به‌عنوان مدیر یک سایت پس از راه‌اندازی سایت خود در هنگام قرار دادن ویدیو در سایت به مشکل بخورید. ما در این آموزش خدمت شما نحوه قرار دادن ویدیو بدون نصب افزونه را آموزش می‌دهیم. البته شما این امکان را دارید برای اینکه بتوانید از قابلیت‌های بیشتری در هنگام قرار دادن ویدیو داشته باشید می‌توانید از افزونه‌های مکمل استفاده کنید.

 

oEmbed و آموزش گذاشتن محتوای خارجی با آن در سایت وردپرسی

 

برای مطالعه مطالب بیشتر، به صفحه بلاگ سایت دکتر گرافیک مراجعه کنید.

 

 

oEmbed چیست؟

oEmbed یک پروتکل است که اجازه می‌دهد تا وبلاگ خود را به درخواست یک وب‌سایت oEmbed قادر به ارائه HTML مورد نیاز برای جاسازی محتوای پویا کنید. به عبارت ساده به شما اجازه می‌دهد تا یک آدرس ویدیو یوتیوب را در پست وبلاگ قرار دهید؛ و به وردپرس اجازه دهید به‌صورت خودکار آن را جاساز کند. شما می‌توانید حداکثر عرض oEmbed را به‌صورت دستی تنظیم کنید، یا به صورت پویا عرض و ارتفاع محتوا را تغییر دهید. در این مقاله به شما روش فعال کردن oEmbed در ویجت متن وردپرس را آموزش می‌دهیم.

بهترین روشی که با استفاده از آن می‌توانید به‌راحتی در سایت خود ویدیو قرار دهید استفاده از oEmbed است.با استفاده از این امکان یک پنجره جدید برای شما باز خواهد شد که می‌توانید ویدیو را برای کاربران خود در شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک، دریتر، یوتیوب، اینستاگرام و… نمایش دهید. یکی از ویژگی‌های خوب این شبکه‌ها این است که کاربر قادر خواهد بود تا ویدیو را با حجم‌های متفاوتی دانلود و مشاهده کند.

 

مقالات مرتبط:

غیر فعال کردن oEmbed در وردپرس

 

 

مزایای استفاده از oEmbed

همه شما از اهمیت قرار دادن ویدیو در محتوای سایت باخبر هستید و می‌دانید که داشتن محتوای تصویری جز لازمه هر سایتی است؛ اما درواقع وقتی شما یک ویدیو در سایت خود آپلود می‌کنید حجم زیادی از اینترنت کاربر را استفاده می‌کند. که این موضوع برای کاربران زیاد جالب نیست و ممکن است به دلیل حجم بالای ویدیو گاهی برخی از آن‌ها قید دیدن ویدیو را بزنند. همچنین قرار دادن این ویدیوها در این شبکه‌ها می‌تواند سبب جذب مخاطبان بیشتری شود و کاربران بیشتری را به سایت شما جذب کند.

درواقع شما می‌توانید فایل ویدیویی خود را در یک شبکه مانند یوتیوب، آپارات و… قرار دهید. پس از آن یک کد توسط این برنامه برای oEmbed کردن در اختیارتان قرار می‌گیرد. بدین طریق شما به‌راحتی می‌توانید ویدیو خود را در سایتتان نمایش دهید.

به‌عنوان‌مثال آپارات در ایران از رتبه خوبی برخوردار است و بین کاربران از محبوبیت خاصی برخوردار است. بنابراین شما با قرار دادن ویدیو سایت خود در آن می‌توانید شانس بازدید از ویدیو خود را بالا ببرید. کاربران به شبکه‌های اجتماعی علاقه بیشتری نشان می‌دهند و این شبکه ها به راحتی در دسترس اکثر افراد قرار دارد؛ پس به شما پیشنهاد می‌کنم این فرصت خوب را برای افزایش کاربران خود از دست ندهید.

یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است برای شما هنگام آپلود ویدیو های مختلف پیش بیاید میزان حجم اشغالی توسط آن‌ها است. به عنوان مثال زمانی که شما ویدیوهای زیادی در سایت خود قرار می‌دهید، حجم زیادی را اشغال می‌کند و سبب مصرف پهنای زیادی از باند شما می‌شود.

 

oEmbed و آموزش گذاشتن محتوای خارجی با آن در سایت وردپرسی

 

 

oEmbed و آموزش گذاشتن محتوای خارجی با آن در سایت وردپرسی

خب حالا برای اینکه بتوانید ویدیو های خود را با کمترین حجم و با استفاده از oEmbed در سایت خود قرار دهید طبق آموزش زیر عمل کنید. برای این کار شما تنها می‌توانید با قرار دادن کد زیر در فایل functions.php خود به‌راحتی این کار را انجام دهید.

 

add_filter( 'widget_text', array( $wp_embed, 'run_shortcode' ), 8 );
add_filter( 'widget_text', array( $wp_embed, 'autoembed'), 8 );

 

اکنون شما oEmbed را با موفقیت در ویجت متن قرار داده‌اید. سپس در مرحله بعد می‌توانید به بخش نمایش > ابزارک‌ها بروید و آدرس ویدیو یوتیوب را در ویجت متن قرار دهید.

برای کسانی که می‌خواهند بدانند که این کد چیست باید بگوییم که این کد به‌سادگی یک فیلتر widget_text اضافه می‌کند؛ که بدین طریق به ویجت متن اجازه‌ی اجرای کد برای oEmbed و محتوای خودکار oEmbed را می‌دهد.

البته این امکان برای افرادی که تمایلی به استفاده از کد ندارند وجود دارد که از افزونه‌های مختلفی استفاده کنند؛ که یکی از این افزونه‌ها oEmbed text widget می‌باشد که میتوانید از مخزن وردپرس دانلود و فعال کنید.

 

 

نتیجه‌گیری

یکی از قابلیت‌های مهم و اساسی وردپرس که راحتی کاربر را به دنبال دارد oEmbed است. با استفاده از oEmbed شما می‌توانید در چند دقیقه بدون نیاز به افزونه خاصی ویدیو دلخواه خود را در سایتتان قرار دهید. ما در این مقاله برای شما توضیح دقیقی در خصوص oEmbed و چگونگی کارکرد و جایگذاری آن در سایت دادیم.

به یاد داشته باشید که هرچقدر شما ویدیو باکیفیت بهتری در سایت خود قرار دهید به همین نسبت پهنای باند بیشتری را مصرف می‌کنید. همچنین امکان دارد شما برای مدیریت این ویدیوها نیاز به افزونه‌هایی داشته باشید که این افزونه‌ها نیز حجم زیادی از دیتابیس سایت شما را در اختیار خود قرار می‌دهند. این خود عامل کند شدن سرعت سایت و بسیاری از مشکلات دیگر در سایت شما می‌شود.

امیدواریم این مقاله در بالا بردن سطح آگاهی شما در این زمینه کمک کرده باشد. اگر سوالی داشتید، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. سپاس از همراه شما…

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

این مطالب چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز بدید

میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Picture of Reza

Reza

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *