خانه ای برای خلاقیت ، فناوری و هنر

عناوین محتوای این صفحه
()

در این آموزش از دکتر گرافیک، خطای PHP در وردپرس و روش فعال یا غیرفعال کردن نمایش آن را خواهیم داشت.

خب مسلماً افرادی که با وردپرس آشنایی دارند و یا تا حدودی در مورد این سیستم مدیریت محتوا تحقیق کردند می‌دونند ک مبنای اصلی وردپرس، براساس PHP است. بنابراین افرادی که از وردپرس به‌عنوان پلتفرم اصلی سایت خودشان استفاده می‌کنند، ممکن است بعدازاینکه یک قالب یا افزونه‌ای روی سایت خودشان نصب کردند، با یک سری ارور PHP در سایت مواجه شوند که باید نسبت به رفع این خطاها اقدام کنند. اما بیایید چگونگی فعال کردن و غیرفعال کردن نمایش خطای PHP در وردپرس را یاد بگیریم.

حالا ما امروز می‌خواهیم در این مقاله به شما نحوه غیرفعال کردن خطاها را توضیح بدیم، پس اگر شما هم در صفحه ایندکس سایت خود با ارورهای PHP روبه‌رو هستید می‌توانید از این آموزش استفاده کنید و این خطا را به‌صورت کامل از سایت خود حذف کنید.

در بسیاری از مواقع پیش آمده است که کاربران مطرح کردند چگونه پیام‌های PHP در سایت وردپرسی خود غیرفعال کنند، در این پست نحوه غیرفعال کردن خطاها را توضیح می‌دهدم. در بسیاری مواقع سایت وردپرسی شما بازدید کننده زیادی دارد و شما قصد دارید از نمایش دادن خطاها به آنها جلوگیری به عمل آورید.

 

 

خطای PHP چیست؟

به‌صورت کلی خطاهای php اخطارها و پیغام یا اعلان‌ها هستند که هیچ اختلالی هم در بارگذاری سایت شما ایجاد نمی‌کنند، یعنی حتی اگر سایت شما این ارورها را داشته باشد، بازهم وب‌سایت‌تان برای کاربر بالا می‌آید، با این تفاوت که خطاها برای آن‌ها نمایش داده می‌شود.

 

خطای PHP در وردپرس و روش فعال یا غیرفعال کردن نمایش آن

 

خب اول این نکته را بگم که این خطا از یه جهاتی برای شما فایده دارد و از یک جهت دیگه برای شما مشکل‌ساز می‌شود که می‌خواهیم در این بخش این موضوع را برای شما توضیح بدیم. خب مسلماً هر برنامه‌نویسی ممکن است یک سری اشتباهات در سایت خودش داشته باشد که باید آن‌ها را شناسایی کند و نسبت به رفع آن اقدام کند.

اخطارهای PHP، این امکان را به توسعه‌دهندگان وب می‌دهد که اشتباهات و مشکلات سایت خودشان را بدونند و بتونند در سریع‌ترین زمان ممکن آن را رفع کنند.

 

 

مشکل خطاهای PHP چیست؟

شاید تا اینجای کار خطاهای PHP خیلی هم بد به نظر نرسند اما خب مشکل از آنجا شروع می‌شود که این خطاها برای کاربر هم قابل مشاهده خواهد بود و این یعنی یک تجربه کاربری بد برای سایت شما! به بیان دیگه نمایش این خطاها در سایت نشان‌دهنده غیرحرفه‌ای بودن شما است، پس بهترِ آن‌ها را از دید کاربر مخفی کنید.

هیچ کاربری دوست ندارد وقتی وارد یک سایت می‌شود با ارور روبه‌رو شود و اگر هم خطایی ببینه ممکن است از سایت شما خارج شود و شما کاربران خود را از دست می‌دهید، به‌صورت کلی شما باید یک سایت شسته‌ورفته برای کاربر به نمایش در بیارید که هیچ خطایی در آن وجود نداشته باشد.

بنابراین اگر بخوایم یک نتیجه گیری کلی داشته باشیم می‌تونیم توضیح دهیم درسته که این خطاها در سایت نمایش داده می‌شود اما از لحاظ فنی ضرری به سایت شما وارد نمی‌کند و مهلک نیستند و شما فقط باید برای نمایش بهتر سایت باید آن‌ها را برطرف کنید.

پس شما باید خطاهای PHP را از سایت خود حذف کنید و برای این کار هم به یک راهنمایی و دستورالعمل نیاز دارید که ما در این مقاله در اختیارتان قرار می‌دهیم.

 

 

خطای PHP در وردپرس و روش فعال یا غیرفعال کردن نمایش آن

خب حالا بریم سراغ آموزش حل این ارور در سایت، شما برای این کار باید به پوشه‌های هاست خود دسترسی داشته باشید، پس این کار را تنها مدیر سایت می‌تواند انجام بده، برای اتصال به پنل مدیریتی هاست خود هم می‌توانید از FileZilla یا FTP استفاده کنید.

وقتی وارد پنل هاست خود شدید باید روی گزینه File Manager کلیک کنید و بعد گزینه Public_html » WP-config.php را انتخاب کنید. در این مرحله باید فایل WP-config.php را ویرایش کنید و قطعه کد زیر را در آن پیدا کنید.

define('WP_DEBUG', true);

 

در حالت پیش‌فرض مقدار True برابر False است. پس ممکن است برخی از شما این کد را به‌صورت زیر مشاهده کنید، که در هر دو صورت تفاوتی با هم ندارند:

define('WP_DEBUG', false);

 

در هر دو حالت شما باید آن را حذف کنید و کد زیر را جایگزین کنید:

ini_set('display_errors','Off');
ini_set('error_reporting', E_ALL );
define('WP_DEBUG', false);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

 

در آخر وقتی‌که تغییرات را انجام دادید، باید فایل را ذخیره کنید و به سایت خود برگردید، خواهید دید که هشداردا و اخطارهای PHP در سایت از بین رفتند و دیگه نمایش داده نمی‌شوند.

 

خطای PHP در وردپرس و روش فعال یا غیرفعال کردن نمایش آن

 

 

فعال کردن نمایش خطا در وردپرس

حالا در یک سری مواقع خاص ممکن است برخی از افراد بخواهند، برخلاف مورد بالا، این اخطارها را در سایت خودشان فعال کنند، که این کار هم بسیار راحت است و ما اینجا برای شما توضیح می‌دهیم؛ همان‌طور که گفتیم این خطاها اصلاً مهلک نیستند و خطری برای سایت شما به دنبال ندارند، پس فعال یا غیرفعال کردن آن‌ها تماماً طبق نظر خود است و در صورت دلخواه هم می‌توانید آن‌ها را فعال کنید.

درواقع ممکن است بخواهید برای مدت‌زمان کوتاهی این ارورها را فعال کنید تا به مشکلات سایت خود متوجه شوید و بتوانید علت را بررسی و خطا را برطرف کنید؛ اما به یاد داشته باشید که حتماً باید پس از رفع مشکل مجدداً مقدار را برابر False قرار دهید تا خطا نمایش داده نشود.

پس اگر سایت خود را روی لوکال هاست راه‌اندازی کردید و تمایل دارید گزارش خطاها را فعال کنید می‌توانید این کار را به‌راحتی انجام دهید، تنها کاری که باید بکنید اینه که طبق روشی که در مرحله قبل گفتیم عمل کنید با این تفاوت که کد زیر را جایگزین کد قبلی کنید:

define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', true);

 

بعد از اینکه این کد را در پوشه WP-config.php قرار دادید، خطاهای PHP در سایت نمایش داده می‌شود و شما می‌توانید مشکلات سایت خود را ببینید.

امیدواریم این مقاله به شما برای غیرفعال کردن خطاهای PHP در سایت کمک کرده باشد.

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

این مطالب چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز بدید

میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Picture of Reza

Reza

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *