عنوان صفحات یکی از مسائل مهمی است که شما باید همواره در سایت به آن توجه کنید. شما باید بتوانید آن را کنترل کنید و در انتخاب کلمات و طول آن توجه کافی داشته باشید. درواقع کاربران هنگام ورود به سایت شما ابتدا عنوان مطالب شما را مشاهده میکنند و سپس تصمیم به بازدید از سایت شما را میگیرند. عنوان یک مطلب میتواند بهعنوان یک برگ برنده برای ورود هرچه بیشتر کاربران به سایت شما باشد؛ پس در انتخاب آن نهایت دقت را داشته باشید. برای محدود کردن عنوان نوشته در وردپرس چه باید کرد؟
همچنین عنوان صفحات یکی از مسائل بسیار مهم برای سئو هستند. حتماً توجه داشته باشید که عنوان صفحات یک سایت باید بین یک رنج استاندارد ازنظر طول و تعداد کلمات باشد. (مقدار استاندارد عنوان مطالب و صفحات شما باید بین 35 تا 65 کاراکتر باشد.)
امروز قصد داریم تعیین حداکثر کلمات عنوان را بدون افزونه و تنها با چند خط کد انجام بدهیم. با دکترگرافیک همراه باشید.
گوگل یک فضای محدود و مشخصشده برای نمایش عنوان توسط سایتها در نظر گرفته است. به همین دلیل شما باید از این فضا بهدرستی استفاده کنید. اگر طول عنوان کوتاه باشد شما از این فضا بهطور کامل بهره نگرفتهاید؛ و برعکس اگر عنوان بیش از آن مقدار مشخصشده باشد تمام طول عنوان به کاربر نمایش داده نمیشود.
شما باید بهعنوان مدیر سایت تلاش کنید که از روشهای مختلفی جهت افزایش بازدید سایت خود استفاده کنید. یکی از این روشها عنوان نوشته کارآمد است. تعداد کلمات شما تأثیر زیادی بر سئو سایت شما دارد.
محدود کردن عنوان نوشته در وردپرس
شما میتوانید با در نظر گرفتن نکات جزئی در سایت خود سئو سایتتان را بالا ببرید. بهعنوانمثال شما این امکان را دارید با کنترل و دقت به طول کلمات میزان ورودی سایت خود را در موتورهای جستجو بالا ببرید. همچنین شما باید در عنوان صفحه خود از کلمات کلیدی و مهم استفاده کنید. علاوه بر این سعی کنید از کلماتی استفاده کنید که در بین کاربران بیشتر مورداستفاده قرار میگیرد.
شما میتوانید یک مقدار حداقل و حداکثر برای طول عنوان نوشتههای سایت خود در نظر بگیرید. شما برای انجام این کار میتوانید از کد زیر استفاده کنید و درواقع نیاز به نصب هیچ افزونهای بابت انجام این کار نیست. با انجام این کار کارمندان شما در هنگام نوشتن عنوان یک محدودیت داشته؛ و نمیتوانند عنوانی کمتر یا بیشتر از میزان مشخصشده توسط شما را در مطالب سایت قرار دهند.
بهاینترتیب شما میتوانید بهطور کامل بر عنوان سایت خود کنترل داشته باشید. بنابراین توسط آموزشی که در این مقاله برای شما قرار دادهایم میتوانید این کار را در یک مدت کوتاه انجام دهید. افزونههایی هستند که به شما در این زمینه کمک میکنند؛ اما ما به شما پیشنهاد میکنیم در صورت آشنایی با دانش کد نویسی این کار را بدون نصب هیچ افزونهای انجام دهید.
این میزان تعیینشده بستگی به شما دارد و شما میتوانید بهدلخواه خود مقدار مشخصی را در نظر بگیرید.
توجه داشته باشید که قبل از هرگونه تغییر در فایل فانکشن خود حتماً یک نسخه پشتیبان از اطلاعات سایت خود تهیه کنید. سپس کدهای زیر را به فایل functions.php قالب سایت خود اضافه کنید.
همچنین برای سئو وب سایت خودتون می توانید صفحه خدمات سئو وردپرس را مطالعه کنید.
حداقل تعداد کلمات برای عنوان پست
function minWord($content) { global $post; $content = $post->post_content; if (str_word_count($content) > 100 ) //set this to the minimum number of words wp_die( __('خطا: تعداد کلمات عنوان بسیار کم است.') ); } add_action('publish_post', 'minWord');
فرض میکنیم هر کلمه بهصورت میانگین 5 کاراکتر دارد. پس باید در کد بالا بهجای 100 عدد 7 را قرار بدهیم. بهاینترتیب: 5×7=35.
حداکثر تعداد کلمات برای عنوان پست
function maxWord($title) { global $post; $title = $post->post_title; if (str_word_count($title) >= 10 ) //set this to the maximum number of words wp_die( __('خطا: تعداد کلمات عنوان مطلب شما بسیار زیاد است.') ); } add_action('publish_post', 'maxWord')
اگر بازهم فرض 5 کاراکتر را برای هر کلمه در نظر بگیریم؛ در کد بالا بهجای 10 باید عدد 13 را قرار بدهیم. یعنی 13 کلمه.
اکنون دیگر نویسندگان سایت شما اجازه ندارند مطلبی را در سایت شما منتشر کنند که کمتر از 7 کلمه و بیشتر از 13 کلمه داشته باشد. البته راه حرفهایتر و سریعتری هم برای انجام این کار وجود دارد. برای انجام این کار میتوانید از افزونه Yoast SEO که بهصورت کامل نویسنده را در جریان وضعیت سئو عنوان قرار خواهد داد استفاده کنید.
نتیجهگیری:
- طول عنوان نوشته یکی از مهمترین ارکان در سئوی سایت میباشد.
- شما میتوانید از دو روش استفاده از افزونه و استفاده از کد استفاده کنید.
- با نصب افزونه WordPress seo by yoast premium ، کادری پایین صفحه افزودن نوشته در وردپرس ایجاد میشود که نویسنده را از وضعیت سئوی عنوان مطلع میسازد.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها