خانه ای برای خلاقیت ، فناوری و هنر

عناوین محتوای این صفحه
()

امروز همراه شما عزیزان هستیم با رفع یک ارور رایج در مای میل که برای بسیاری از شما کاربران دکترگرافیک مشکل ایجاد کرده بود.اکثر دوستانی که از جیمیل برای ارسال خبرنامه‌‌‌‌‌های ایمیلی خود و اتصال به سرویس‌های ایمیل مارکتینگ استفاده می‌‌‌‌‌کنند با خطای smtp error: could not authenticate. در وردپرس مواجه می‌شوند.

پروتکل SMTP رابطی میان ایمیل و دیگر برنامه‌ها است که باعث می‌شود که ارسال کردن ایمیل به‌راحتی انجام شود. اما برخی اوقات هنگام کار با این پروتکل خطاهایی را دریافت می‌کنید که باید آن‌ها را رفع کنید. در ادامه چندین روش برای شما آمده است که می‌‌‌‌‌تونید آن‌‌‌‌‌ها را مطالعه کنید.

 

خطای smtp error: could not authenticate

از افزونه Newsletter برای ارسال خبرنامه در سایت استفاده می‌شود. شما می‌توانید توسط آن ایمیل‌های دسته‌جمعی برای کاربران سایت خود ارسال کنید. این یک راه فوق‌العاده برای افزایش و رونق کسب‌وکار اینترنتی شما محسوب می‌شود. شما می‌توانید به‌راحتی و بدون پرداخت هیچ هزینه زیادی برای سایت خود بازاریابی کنید و مخاطبان زیادی را به سمت سایت خود جذب کنید و فروش خود را بالا ببرید.

بنابراین با توجه به امکانات زیادی که Newsletter در اختیار کاربران خودش قرار می‌دهد پس کاربران زیادی از آن استفاده می‌کنند. برای اینکه شما بتوانید با این افزونه به‌خوبی کارکنید بهتر است که مقاله‌های موجود در سایت در مورد مای میل را مطالعه کنید.

طبیعتاً هر افزونه‌ای مشکلات خاص خودش را دارد و شما باید بتوانید آن‌ها را رفع کنید تا در سایت شما اختلالی ایجاد نشود. ارور SMTP Error: Could not authenticate نیز یکی از ارورهایی است که ممکن است به دلایل مختلف در افزونه خبرنامه وردپرس یا هر افزونه دیگری برای شما نمایش داده شود.

روش‌های مختلفی برای رفع این خطا وجود دارد که ما در اینجا سه روش پرکاربرد را توضیح داده‌ایم. بنابراین با ما همراه باشید تا بتوانید این ارور را رفع کنید و یا اگر با این ارور در آینده مواجه شدید بتوانید آن را به‌سادگی رفع کنید.

مرحله‌به‌مرحله اقدامات زیر را انجام دهید:

 

رمز عبور جیمیل خود را به اعداد تغییر دهید

اولین روشی که به شما پیشنهاد می‌کنیم تغییر دادن رمز عبور است. بنابراین در ابتدا بهتر است که رمز عبور جیمیل خود را تغییر دهید. هنگام تغییر دادن رمز عبور توجه داشته باشید که از اعداد استفاده کنید تا حداقل خطا را هنگام واردکردن رمز عبور در افزونه خبرنامه داشته باشید.

همچنین در نظر داشته باشید که رمز عبور از اهمیت زیادی برخوردار است و شما باید در هنگام رمزگذاری بر روی جیمیل خود دقت زیادی داشته باشید که هکرها نتونند به جیمیل‌های شما دسترسی پیدا کنند. در اینجا به خاطر حل شدن ارور شما باید از یک رمز عبور ساده استفاده کنید.

همچنین برای اطلاع از خدمات طراحی سایت در مجموعه دکترگرافیک، صفحه طراحی سایت اختصاصی وردپرس را مطالعه کنید.

 

ورود دومرحله‌ای جیمیل را غیرفعال کنید

وارد جیمیلی شوید که می‌‌‌‌‌خواهید با آن ایمیل‌های خبرنامه‌ای را ارسال کنید و اطلاعاتش را به سیستم دهید. از بالای پنل جیمیل سمت راست روی آیکون آواتار خود کلیک کنید. سپس My Account را کلیک کنید.

سپس روی Sign In and Security کلیک کنید.

حالا گزینه 2 Step Verification را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید. و درنهایت روی دکمه Turn Off کلیک کنید تا ورود دو مرحله‌ای اکانت جیمیل غیرفعال شود.

ورود دو مرحله‌ای اکانت جیمیل یکی از روش‌های خوب و مفیدی است که باعث می‌شود حساب‌های کاربری از امنیت بیشتری برخوردار باشند. درواقع گوگل برای اینکه از حساب‌های گوگل محافظت کند این کار را برای کاربران خودش انجام می‌دهد. اما در اینجا جهت کاهش احتمال خطا بهتر است که این کار را انجام دهید.

 

باز کردن دسترسی برنامه‌‌‌‌‌ها و سایت‌‌‌‌‌های با امنیت پایین به جیمیل

روش سومی که برای رفع این خطا به شما پیشنهاد می‌کنیم باز گذاشتن دسترسی برنامه‌ها و سایت‌های با امنیت پایین به اکانت شما است. برای اینکه خطای شما رفع شود این کار را حتماً باید انجام دهید. برای انجام این کار مجدد وارد ایمیل خود شوید. (منظور ایمیلی است که می‌خواهید به مای میل معرفی کنید.)

حالا وارد صفحه تنظیمات اتصال نرم‌افزارهای با امنیت کم شوید. دکمه مربوط به این تنظیم را فعال کنید تا به رنگ آبی در بیاد.

حالا بدون مشکل مای میل شما می‌‌‌‌‌تونه ایمیل‌‌‌‌‌های شما را ارسال کند.

اما ممکن است با استفاده از این روش‌ها مشکل شما حل نشود. در این صورت شما باید با ارائه‌دهنده هاست خود ارتباط برقرار کنید. بنابراین درصورتی‌که ایمیل‌ها باز هم ارسال نشدند از هاست خود بخواهید پورت‌های 465 و 25 هاست شما را باز کنند.

 

امیدواریم که تونسته باشید این ارور را به‌‌‌‌‌راحتی با استفاده از این آموزش رفع کنید.

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

این مطالب چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز بدید

میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Picture of derakhshanhossein24@yahoo.com
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *