خانه ای برای خلاقیت ، فناوری و هنر

آموزش سئو تکنیکال وردپرسآموزش وردپرسبلاگترفند های سئو
عناوین محتوای این صفحه
()

افزایش سرعت سایت وردپرس و سئو سایت واقعا چه ارتباطی باهم دارند؟ اگر می‌خواهید روش‌های حل مشکل کند بودن وردپرس را یاد بگیرید. در این مقاله با  دکترگرافیک همراه باشید.

در این مقاله آموزشی قصد دارم به بررسی رابطه بین سرعت سایت و سئو سایت‌ها و همچنین بازدیدکنندگان سایت‌ها بپردازم. به شما راه‌کارهایی برای افزایش سرعت سایت‌های وردپرسی می‌دهیم.شما باید این نکته را در نظر داشته باشید که نباید فقط به فکر موتورهای جستجوگر باشید و از اهمیت کاربران و بازدیدکنندگان سایت خود بکاهید بلکه باید به بازدیدکنندگان سایت احترام ویژه‌ای بگذارید. سعی کنید که بازدیدکنندگان سایت به‌راحتی به مطالبی که می‌خواهد دست پیدا کند. این موضوع به‌تازگی برای موتورهای جستجوگر مثل گوگل مهم شده است.

اگر شما این اصل مهم را مدنظر قرار دهید می‌توانید به‌راحتی تا حدود ۵۰ درصد بازدیدکنندگان سایت خود را به یک دنبال کننده واقعی و طرفدار همیشگی سایتتان تبدیل کنید. به‌صورتی که اگر کاربر سایت شما در انتهای نتایج جستجوی گوگل هم ببیند به بقیه سایت‌ها توجه نکند و اول سایت شمارا بازدید کند تا به هدفش برسد و شما هم به هدفتان رسیده‌اید. همین‌طور گوگل برای رتبه دهی به سایت‌ها از معیار سرعت سایت استفاده می‌کند.

 

حل مشکل کند بودن وردپرس

سرعت سایت به لحاظ دید تجربه کاربری اهمیت بالایی دارد. کاربران سایت سرمایه شما هستند پس نباید برای لود سایت زمان کاربر را بگیریم چراکه اگر سرعت لود سایت بیشتر از ۳ ثانیه زمان ببرد کاربر سایت شمارا می‌بندد و به سایت دیگری مراجعه می‌کند.

اگر راه‌کارهایی که در زیر به آن‌ها اشاره‌شده است بر روی وب‌سایت خود اعمال کنید، سایت شما ازنظر رنکینگ رتبه بهتری کسب خواهد کرد و به لحاظ سئو به موفقیت خواهد رسید.

اگر سرعت لود سایت شما بالا باشد تجربه کاربری خوبی را رقم می‌زنید درنتیجه نرخ ماندگاری کاربر در سایت شما افزایش می‌یابد علاوه بر این به این نکته توجه داشته باشید که این موضوع در میزان خروجی کاربران از سایت تأثیر زیادی دارد.

همچنین اگر سرعت سایت بالا باشد نرخ تبدیل سایت شما نیز افزایش می‌یابد به این صورت که هرچه زمان ماندن کاربر در سایت بیشتر باشد باعث می‌شود بازدیدکنندگان سایت به مشتریان بالفعل تبدیل شوند.

تا الآن در مورد اهمیت سرعت سایت بحث کردیم حالا که از اهمیت سرعت سایت مطلع شدید برای شما راه‌کارهایی ارائه می‌دهیم که موجب افزایش هرچه بیشتر سرعت سایتتان شود.

 

کاهش تبلیغات داخل صفحه مثل پاپ آپ

شاید در ابتدا فکر کنید با حذف کردن تبلیغات پاپ آپ متضرر می‌شوید اما تبلیغات زیاد می‌تواند هر سایتی را به نابودی بکشاند. تبلیغات پاپ آپ برای اجراشدن نیاز به یک کد دارند و اجراشدن این کدها در سایت نیاز به زمان دارد و هرچقدر تعداد این تبلیغات زیادتر باشد پس کدهایی که باید بر روی سایت اجرا شوند زمان بیشتری می‌گیرد.

و به همین دلیل است که این کدهای تبلیغاتی سرعت لود سایت را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. پس اگر این اتفاق در سایت شما بیفتد برای کسب‌وکار شما امتیاز منفی محسوب می‌گردد.

کاهش سرعت سایت باعث بالا رفتن Bounce Rate سایت شما می‌شود. اگر اطلاعات کافی در مورد Bounce Rate ندارید نگران نباشید در سایت دکترگرافیک در این مورد مقاله جامعی وجود دارد که می‌توانید از آن استفاده کنید. اما به‌صورت کلی باید بدانید که اگر به هر دلیلی سرعت لود سایت شما بالا باشد کاربر خسته شده و از سایت شما خارج می‌شود پس گذاشتن تبلیغات پاپ آپ در سایت باعث می‌شود سرعت لود سایت بالا رفته و Bounce Rate سایت نیز بالا می‌رود.

 

استفاده از قالب سبک و مناسب

قالب سایت بر روی سرعت سایت تأثیر دارد و سرعت سایت بر سئو. پس بهتر است قالبی انتخاب کنید که سبک باشد و ورودی گوگل را افزایش دهد. البته در کنار سبک بودن قالب زیبایی آن را فراموش نکنید. معمولاً قالب‌های HTML سبک‌تر هستند.

همواره قالب‌های حرفه‌ای هستند که با ظاهر بسیار زیبا بازهم حجم بسیارکمی دارند.

 

خرید یک هاست مناسب و پرسرعت

انتخاب یک‌هاست مناسب تأثیر زیادی بر سرعت سایت دارد. پس باید یک‌هاست مناسب که ویژگی‌های زیر را دارد انتخاب کنید. هاستی که انتخاب می‌کنید باید دارای موقعیت مکانی مناسبی باشد به این معنی که کاربر سایت هرچقدر که به محل قرارگیری سرور نزدیک‌تر باشد سرعت لود سایت بالاتر می‌رود.

یکی دیگر بخش‌هایی که در بالا بردن سرعت وب‌سایت مهم است میزان قدرت سخت‌افزار و تعداد سایت میزبانی‌شده می‌باشد. به این صورت که هرچقدر قدرت سرور شما بیشتر باشد، می‌تواند در مدت‌زمان کمتری پشتیبانی را پاسخ دهد. پس بهتر است از یک سرور قدرتمند و جدید برای میزبانی استفاده کنید تا سرعت لود وب‌سایتتان هر چه بیشتر بالا رود.

یکی از دلایلی که شما هر کاری می‌کنید بازهم سرعت سایتتان پایین است کمبود منابع‌هاست سایت است که به دلیل محدودیت‌های زیاد روی سرور اعمال‌شده است و باعث کاهش سرعت شما می‌شود.

 

فعال کردن کش سایت

مرورگرها قابلیتی به نام کش دارند به این معنی که شما یک سری فایل‌ها بر روی سایت دارید به‌صورت موقت بر روی حافظه کامپیوتر نگه می‌دارد. چراکه وجود این فایل‌ها بر کامپیوتر شخصی سرعت لودشان خیلی بیشتر از حالتی است که از خود سرور اطلاعات را فراخوانی می‌کنند.

برای فعال کردن کش افزونه‌های مشهوری وجود دارد. افزونه wp rocket یکی از این افزونه‌ها است. همچنین می‌توانید از افزونه w3 total cache هم استفاده کنید.

اگر این قابلیت فعال باشد، مرورگرها برای فراخوانی اطلاعات عکس‌ها، جای‌گیری، فونت‌ها و… را کش می‌کنند و زمانی که شما صفحات سایت خود را جابه‌جا می‌کنید کاربر متوجه این موضوع نشده و این اطلاعات را از کش مرورگر خود کاربر می‌خواند به‌جای فراخوانی از سرور. به همین دلیل است که فعال کردن کش سرعت لود سایت را بسیار بالا می‌برد.

پس به‌طورکلی کش مرورگر حالتی است که قسمت‌هایی از سایت را که در مدت طولانی تغییر نمی‌کند مثل لوگو سایت را در کش مرورگر ذخیره می‌کند تا بازدیدکننده هر بار که از سایت بازدید می‌کند دیگر لازم نباشد که هر بار لوگو شمارا دریافت کند و این هم از پهنای باند شما کم می‌کند و هم سرعت سایت‌تان را افزایش می‌دهد.

در این مقاله به ادامه آموزش افزایش سرعت وردپرس می‌پردازیم.

 

حل مشکل کند بودن وردپرس با فعال کردن gzip

هر مدیر سایتی از اهمیت سرعت لود سایت باخبر است. درنتیجه همه می‌خواهد تمامی مواردی که باعث بالا رفتن سرعت سایت می‌شود را بر روی وب‌سایت خود اعمال کنند. فشرده‌سازی و بهینه کردن محتوای سایت یکی دیگر از راه‌کارهایی است که با استفاده از آن می‌توان سرعت سایت را افزایش داد.

برای فشرده‌سازی هر محتوایی می‌توان از Gzip استفاده کرد. چراکه با فشرده‌سازی محتوا باعث کاهش حجم صفحات و افزایش پهنای باند درنتیجه سرعت‌بالای لود سایت می‌شود.

برای فعال کردن حالت gzip در سایت وردپرسی می‌توان از دو راه این حالت مفید را که حدود ۵۰ تا ۸۰ درصد حجم سایت شمارا کاهش می‌دهد فعال کرد.

 

استفاده از کد در فایل htaccess

اولویت پیشنهاد ما این روش است.
اما اگر نتوانستید از این روش استفاده کنید نگران نباشید روشی دیگری نیز برای شما ارائه کرده‌ایم. می‌توانید از روش دوم استفاده کنید.

 

#Gzip
<ifmodule mod_deflate.c>
    AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
</ifmodule>
#End Gzip

 

استفاده از افزونه Gzip

استفاده از این افزونه نیز بسیار آسان است و روش مناسبی است. شما می‌توانید بدون هیچ‌گونه دردسری و به‌راحتی با استفاده از این افزونه در سایت خود حالت Gzip را فعال کنید.

افزونه WordPress Gzip Compression یا Gzip Ninja را نصب‌کرده و سپس فعال کنید، بعد از فعال‌سازی آن باید بدانید همه کارهای مربوطه را خود افزونه انجام می‌دهد.

پس شما با استفاده از این روش‌ها می‌توانید میزان حجم اشغال‌شده پایگاه داده وب‌سایتتان و یا هاست خود را به مقدار قابل‌توجهی کاهش دهید و باعث افزایش هرچه بیشتر سرعت سایت خود شوید.

 

افزونه‌های افزایش سرعت وردپرس

همان‌طور که در قسمت قبل هم توضیح دادیم افزونه‌های زیادی موجود است که با استفاده از آن‌ها می‌توان سرعت سایت را بالا برد مثل jetpack ،WP Super Cache و افزونه wp rocket و همچنین افزونه‌های بهینه‌ساز پایگاه داده وردپرس که به میل خود می‌توانید از این افزونه ها استفاده کنید اما توصیه من به شما این است که کمترین استفاده را از افزونه‌ها انجام دهید.

دلیل اینکه به شما عزیزان توصیه می‌کنم از افزونه‌های افزایش سرعت وردپرس کمتر استفاده کنید این است که این افزونه‌های کارهای متفاوت و زیادی را بر روی وب‌سایت شما اعمال می‌کنند که بیشتر این کارها را خود شما با رعایت صحیح کد نویسی می‌توانید انجام دهید.

به‌عنوان‌مثال یک افزونه افزایش سرعت سایت کدهای جاوا اسکریپت و فونت سایت را در ابتدای لود سایت اجرا نمی‌کند. اول صبر می‌کند محتوا به‌صورت کامل لود شود سپس به این بخش‌ها اجازه اجرا می‌دهد.

این مسئله باعث به هم ریختگی ظاهر سایت شده و قطعاً برای کسب‌وکار خیلی مضر است. شما به‌جای استفاده از این افزونه می‌توانید بر روی کدهای جاوا اسکریپت کارکنید تا بهینه‌تر شود و سرعت اجرا بالا رود.

پس بهتر است برای افزایش سرعت وردپرس بیشتر زمان خود را صرف بهینه کردن مطالب سایت کنید.

 

تاثیر تصاور در مشکل کند بودن وردپرس

همه ما می‌دانیم بیشتر حجم یک سایت صرف عکس‌ها و فیلم‌های آن سایت می‌شود و برای اینکه بتوانیم بیشترین سرعت را باوجود عکس داشته باشیم می‌توانیم با افزونه wp smush استفاده کنید که بیشترین تلاش خود را انجام می‌دهد و عکس‌های شمارا بدون کاهش کیفیت، حجمشان را کم می‌کند.

ینکه شما از عکس‌هایی با حجم بالا در وب‌سایت خود استفاده کنید باعث می‌شود سرعت لود سایت بسیار کاهش بیابد. پس یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که برای انتخاب عکس باید در نظر بگیرید حجم عکس است. چراکه هرچقدر حجم عکس بیشتر باشد زمان بارگذاری آن در وب‌سایت نیز بیشتر می‌شود.

شما می‌توانید با استفاده از بهینه‌سازی تصاویر و فیلم‌های وب‌سایتتان سرعت را به طرز چشمگیری افزایش دهید.

البته اگر مایل باشید و زمان داشته باشید می‌توانید با برنامه JPEGmini که برای کامپیوتر است حجم عکس‌های خود را به‌طور عجیبی کاهش دهید.

 

سرعت سایت‌تان را رتبه دهی کنید!

اگر خلاصه و مفید بگویم سایت gtmetrix.com که یکی از بهترین سایت‌های آنالیز سرعت است را امتحان کنید. این سایت سرعت شمارا به‌صورت نمره از صد مشخص می‌کند. شمارا آگاه می‌سازد و هم به شما نشان می‌دهد که کجای سایت شما سرعت سایتتان را پایین می‌آورد.

GTmetrix یک سرویس آنلاین است که کافی ست آدرس سایت خود را در آن وارد کرده و این سرویس بر اساس فاکتورهای گوناگون، برای هر جزئیاتی به شما امتیاز می‌دهد. این رتبه از A تا F متفاوت است و شما باید سعی کنید رتبه A یا B را کسب کنید.

اگر رتبه سایت شما A باشد مسلماً به معنی این است که سایت شما به لحاظ سرعت خیلی خوب و بهینه است. اگر رتبه دیگری کسب کردید این سرویس شمارا از نقطه‌ضعف سایتتان باخبر می‌کند. شما می‌توانید مشکل آن بخش یا فایل را به کمک یک متخصص یا افزونه‌های مربوطه حل کنید.

درواقع GTmetrix معیاری شده برای همه‌ی بیزینس‌ها که متوجه بشوند به لحاظ سرعت دسترسی به سایت در چه وضعیتی هستند. آیا استانداردها رعایت شده است یا خیر؟

مزیت استفاده از این سایت در این است که شمارا از تمامی مشکلاتی که باعث پایین آمدن سرعت سایتتان شده آگاه می‌سازد. پس شما می‌توانید این مسائل را یک‌به‌یک حل کرده و سرعت وب‌سایت خود را افزایش دهید.

سایت GTmetrix به‌صورت کاملاً رایگان برای شما آنالیز سرعت سایت را انجام می‌دهد.

با استفاده از این روش‌ها می‌توانید مشکل کند بودن وردپرس را به راحتی حل کنید.

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

این مطالب چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز بدید

میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Picture of derakhshanhossein24@yahoo.com
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *