برخی کاربران که طراح قالب وردپرس هستند میخواهند قالبهای اختصاصی خودشان را ایجاد کنند و برخی از آنها به دنبال راهی برای افزودن محتوای ساختگی برای توسعه قالب وردپرس هستند. برای اینکار باید شروع به ساخت فایل دمو برای تست قالب وردپرس کنیم. در این مقاله ما به شما روش تست قالب وردپرس با ساخت فایل دمو را آموزش میدهیم.
برخی از کاربران وردپرس و توسعهدهندگان همواره بهدنبال این هستند که یک قالب مخصوص برای سایت خود درست کنند. شما میتوانید یک نسخه نمایشی برای این قالب در نظر بگیرید. یعنی اینکه یک نسخه شبیه نسخه اصلی بسازید و قبل از خرید در اختیار کاربر قرار بگیرد.
درواقع اگر شما جزء توسعهدهندگان وب محسوب میشوید و قصد داشته باشید که قالب طراحیشده توسط خود را به کاربران وردپرس ارائه کنید؛ با استفاده از این روش میتوانید بهصورت حرفه ای امکانات و قابلیتهای قالب خود را به دیگران معرفی کنید که این یک امتیاز محسوب میشود. از طرف دیگر ساخت دمو برای کاربران شما نیز دارای اهمیت زیادی است. چراکه میتونند ابعاد و قابلیتهای مختلف قالب شما را مشاهده و سپس آن را انتخاب کنند. با دکتر گرافیک همراه باشید.
برای مطالعه مطالب بیشتر، به صفحه بلاگ سایت دکتر گرافیک مراجعه کنید.
داده تست قالب وردپرس
داده تست قالب یک فایل داده XML است که حاوی محتوای ساختگی برای توسعه و تست قالب وردپرس است که توسط توسعهدهندگان قالب وردپرس برای تست قالب از آن استفاده میکنند. همچنین توسط تیم بازبینی قالب وردپرس برای تست قالب وردپرس استفاده میشود. زمانی که قالب وردپرس ایجاد میکنید کارهایی برای تست از قبیل تصویر، لینک، ویدجت، فرمت پست، لیستها و نظرات نیاز دارید.
شما باید از آمادگی قالب خود برای تمام عناصر سایت وردپرس که مسئولیت رسیدگی را دارند اطمینان حاصل کنید. داده تست بخش قالب به شما اجازه تست قالب برای تگ HTML، قالببندی، منوهای جهتیابی و نظرات را میدهد و همچنین اجازه ایجاد قالبی که با وردپرس سازگار باشد را نیز میدهد. بسیار مهم است که قالب خود را با داده تست بخش قالب زمان برنامهریزی برای انتشار یک پست تست کنید.
نحوه تست قالب وردپرس
زمانی که شما بهعنوان یک طراح و توسعهدهنده وردپرس یک قالب طراحی میکنید باید قالب را تست کنید تا مطمئن شوید که برای کاربران مشکلی بهوجود نمیآورد. بنابراین اگر بخواهید بهصورت حرفهای وارد عمل شوید انجام این کار ضروری است.
زمانی که شما قالب سایت خود را تست میکنید کاربران هنگام استفاده از آن کمتر دچار مشکل میشوند و به همین ترتیب از قالب خریداریشده توسط شما راضی هستند. در اینجا شما جوانب مختلف قالب را تست میکنید و سپس آن را برای کاربران ارائه میکنید.
بنابراین تست کردن اجزا و عناصر قالب قبل از اجرای آن باید توسط طراح قالب حتماً انجام شود. قالب شما باید بتونه با وردپرس و افزونهها سازگار باشد تا کاربران بتونند از آن بهراحتی استفاده کنند. همچنین در مواقعی که شما یک قالب اختصاصی برای سایت خود طراحی میکنید ساختار قالب باید به نحوی باشد که پاسخگو نیازهای شما باشد و شما باید جهت عملکرد بهتر و دقیقتر آن تست کنید.
ساخت قالب اختصاصی به شما کمک میکند که هرگونه نیازی که دارید در قالب خود پیاده کنید و بهاینترتیب میتوانید از پلاگینهای زیادی که در سایت خود نصبکردهاید خلاص شوید. تست قالب وردپرس قبل از ارائه باگهای موجود در آن را رفع میکند و تجربه کاربری خوبی را برای شما باقی میگذارد.
تست قالب وردپرس با ساخت فایل دمو
ابتدا پستهای مورد نظر خود را برای تست در یک سایت وردپرسی ایجاد کنید. سپس از بخش ابزارها > برون بری شروع به تهیه بک آپ xml از پستهای خود کنید. این فایل را جایی نگهداری کنید تا برای همیشه به آن دسترسی داشته باشید. شما در اینجا با انتخاب گزینه هر محتوایی میتوانید از کل دادهها پشتیبان تهیه کنید.
در اینجا شما با کلیک روی گزینه “دریافت پرونده برونبری شده” یک فایل XML در سیستم خود خواهید داشت. پسازاین کار شما میتوانید هرزمانی که خواستید این فایل را در سایت خود درونریزی کنید که روش انجام این کار را برای شما در ادامه توضیح دادهایم.
با انجام این کار یک نسخه پشتیبان برای شما در نظر گرفته میشود. بنابراین در ابتدا شما باید حتماً این کار را انجام دهید. دادههای شما با استفاده از این کار حفظ خواهند شد. شما میتوانید از این دادهها هر زمان که خواستید استفاده کنید. این کار را شما توسط پیشخوان وبسایت خود میتوانید انجام دهید.
وارد کردن محتوای تست برای دمو
برای انجام این تست شما میتوانید از فضای لوکال هاست استفاده کنید. چراکه در صورت بروز مشکل به سایت شما آسیبی وارد نمیشود و لوکال هاست بهعنوان یک فضا برای تست در نظر گرفته میشود.
ابتدا فایل XML را برای واحد آزمون دادهها دانلود کنید سپس در پیشخوان سایت به ابزارها > درونریزی در محیط توسعه Localhost بروید. در این صفحه روی WordPress کلیک کنید.
در اینجا شما باید روی “هماکنون نصب کن” کلیک کنید. سپس پنجره جدیدی برای شما باز میشود که از شما میخواهد افزونه wordpress importer را نصب کنید. این افزونه را شما میتوانید از لینک مربوطه بهصورت رایگان دریافت و نصب کنید.
پس از نصب و فعالسازی افزونه به صفحهای هدایت میشوید که از شما میخواهد فایل WXR را آپلود کنید. شما باید روی اجرای درونریز کلیک کنید تا آپلود شود. همچنین در صفحه بعد نویسندهای که میخواهید پیوستها را دانلود و وارد کند را انتخاب کنید. یعنی نوشتهها در سایت جدید بهنام نویسنده جدید منتشر خواهند شد. اکنون واردکننده دادهها را از فایل XML برای وردپرس وارد میکند.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. اگر سوالی داشتید، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. سپاس از همراه شما…
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها