در این مقاله ابتدا در مورد میزان اهمیت استفاده از افزونه وردپرس برای شما توضیحاتی را قرار دادهایم. سپس به بررسی 4 دلیل نصب نشدن افزونه وردپرس در سایت میپردازیم. توسعهدهندگان وردپرس هزاران افزونه وردپرس را منتشر کرده و در اختیار کاربران قرار میدهدند.
افزونهها باعث میشوند شما قابلیت دلخواه خود را در سایت اجرا کنید و از سایت سفارشیسازی شده خود لذت ببرید. هنگام راهاندازی سایت و در مواقعی که شما آشنایی با کد نویسی نداشته باشید افزونه به شما کمک زیادی خواهد کرد.
برخی مواقع شما در هنگام نصب افزونههای وردپرس با مشکلاتی مواجه میشوید که ما در اینجا میخواهیم روش رفع این مشکل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا بتوانید افزونههای سایت خود را بدون هیچ مشکلی در سایت خود راهاندازی کنید. با دکتر گرافیک همراه باشید.
بررسی 4 دلیل نصب نشدن افزونه وردپرس
یکی از بیشترین سؤالهای رایجی که توسط کاربران وردپرس از ما پرسیده میشود این است که چرا نمیتوانند افزونهها را به وردپرس اضافه کنند. به همین دلیل ضروری است که شما نیز روش رفع این مشکل را در این مقاله آموزش ببینید. چراکه تقریباً برای تمامی کاربران وردپرس در مدت استفاده آنها ممکن است این مشکل اتفاق بیفتد.
این مشکلات ممکن است در انواع مختلفی برای شما بهوجود بیاید و سبب بروز اختلال در سایت شما و روند کارتان شوند. ما در اینجا سعی کردهایم رایجترین دلایلی که باعث این اتفاق میشوند را برای شما توضیح بدهیم. با استفاده از این روشها شما قادر هستید خود مشکل سایتتان را برطرف کنید.
بعدازاینکه این مشکل برای سایت شما بهوجود بیاید شما آن را به شکل یک خطا دریافت خواهید کرد. درواقع امکان استفاده نکردن از افزونهها در سایت وجود ندارد و به همین دلیل شما باید آنها را حتماً رفع خطا کنید.
همانطور که گفتیم 4 دلیل رایج وجود دارد که افزونه شما به دلیل وجود آنها نصب نمیشود:
1. شاید کاربر wordpress.com باشید!
در نظر داشته باشید که شما کاربر wordpress.com هستید. کاربران wordpress.com نمیتوانند افزونهها را نصب کنند. هیچ منو افزونهای در ناحیه کاربری wordpress.com وجود ندارد. اگرچه تعدادی افزونه ضروری قبل از نصب در بلاگ wordpress.com برای وظایف مشترکی ازجمله اضافه کردن فرم ارتباط یا اضافه کردن دکمههای شبکه اجتماعی وجود دارد. اگر میخواهید پلاگینها را نصب کنید بایستی قالب وردپرس خود را سفارشیسازی کنید.
برای انجام این کار شما باید یک هزینه را بهطور سالیانه پرداخت کنید تا بتوانید در سایت خود افزونههای مختلف را نصب کنید. یعنی اینکه شما باید پلن خود را به تجاری تغییر دهید. یک راه دیگر نیز وجود دارد؛ آن هم اینکه وردپرس خود را به wordpress.org تغییر دهید. با استفاده از این کار نیاز به پرداخت هیچ هزینهای نیست.
با استفاده از این کار در صورت عدم خطا از سوی دیگر میتوانید بهراحتی پلاگینها را راهاندازی کرده و از آنها در سایت وردپرسی خود استفاده کنید.
2. نصب نشدن افزونه با خطای Allowed Memory
دومین موردی که سبب بروز مشکل در این زمینه میشود این است که شما با موضوع حافظه محدود مواجه شده باشید. درواقع دومین سناریو رایج خود میزبانی سایت وردپرس است. در هنگام بروز این مشکل کاربران میتوانند به منو افزونهها دسترسی داشته باشند اما نمیتوانند آنها را نصب کنند. درواقع زمانی که شما در مخزن وردپرس افزونه موردنظر خود را جستجو میکنید آن را برای شما نمایش میدهد اما شما قادر به نصب آن نیستید.
این مشکل به دلیل محدودیت حافظه PHP ممکن است برای شما اتفاق بیفتد. در هاست وب شما و کنار وردپرس تنظیماتی برای مشخص شدن محدوده روند PHP وجود دارد. وقتی یک پردازش در این محدوده قرار دارد خطایی شبیه این برای شما داده میشود:
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted
حل این مشکل بسیار ساده است. راهحل سریع این مشکل آن است که شما محدوده حافظه PHP را افزایش دهید. برای انجام این کار کد زیر را به فایل Wp-Config.php اضافه کنید:
define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);
با استفاده از این کار ممکن است مشکل شما حل شود. اما اگر مشکل حل نشد از ارائهدهنده هاست خود بخواهید که محدوده حافظه را افزایش دهد؛ یا یک افزونه دیگر برای استفاده در سایت پیدا کنید.
3. عدم وجود منوی افزونه در مدیریت وردپرس
در وردپرس نقشهای کاربری مختلفی وجود دارد که هرکدام از آنها کارهای مختلفی را در سایت شما انجام میدهدند. این نقشها شامل مدیر، نویسنده و… است. مدیر سایت به کاربران دسترسیهای گوناگونی میدهد و تنها مدیر سایت میتواند افزونهها را در سایت نصب کند.
در نظر داشته باشید که بعضی از توسعهدهندگان (طراحان وب) اجازه دسترسی کامل به سایت را نمیدهدند. در این موقعیت صاحب کسبوکار معمولاً فقط دارای اجازه دسترسی به سطح ویرایش است که اساساً به معنی اضافه کردن / ویرایش پستها و صفحات، و نظرات میباشد. فقط یک کاربر سطح مدیر است که دسترسی بهاضافه و یا حذف پلاگینها را دارد. اگر شما صاحب وبسایت هستید از توسعهدهنده خود بخواهید که آن را انجام دهد.
4. شاید وردپرس شبکه نصب کردهاید…
برخی اوقات شما صاحب یک وبسایت چندمنظوره هستید و دارای یک وردپرس شبکه هستید. آموزش وردپرس شبکه و کاربرد آن را قبلاً در دکترگرافیک قراردادهایم؛ شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم آموزش مربوطه را مطالعه کنید.
یکی دیگر از دلایل ممکن که شما نمیتوانید منو افزونهها در وردپرس را ببینید این است که سایت شما قسمتی از یک سایت وردپرس چندمنظوره است و مدیر شبکه گزینه منو افزونه را در سایت غیرفعال کرده است.
مدیران شبکه نیاز به در نظر گرفتن مسائل مربوط به ثبات سرور، امنیت، و تعادل بار دارند. برای حل این مشکل شما میتوانید از مدیر شبکه خود بخواهید که افزونهها را برای شما نصب کنند.
اگر سوالی در این مورد داشتید، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. سپاس از همراهی شما…
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها