عناوین محتوای این صفحه

برخی اوقات شما نیاز پیدا می‌کنید یک سایت وردپرس جدا از سایت اصلی خود با پایگاه داده دیگری داشته باشید. بنابراین اگر شما نیاز داشته باشید که در کنار سایت اصلی خود یک سایت دیگر برای موارد دیگر استفاده کنید؛ می‌توانید به‌جای اینکه هر دفعه وردپرس را نصب و پایگاه داده جدیدی را راه‌اندازی کنید می‌توانید از وردپرس شبکه استفاده کنید. با این کار در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید، و همچنین دیگر برای شما خسته‌کننده و سخت نیست.

با استفاده از این قابلیت دیگر شما نیازی ندارید که این مراحل خسته‌کننده را طی کنید و توسط وردپرس MU می‌توانید به‌راحتی به هدف خود برسید. شما می‌توانید توسط ساب فولدر یا ساب دامین سایت وردپرس خود را راه‌اندازی کنید.

شما می‌توانید به‌واسطه وردپرس شبکه روی یک استه مرکزی چند سایت راه‌اندازی کنید و از آن لذت ببرید. بدین طریق شما می‌توانید به‌راحتی کسب‌وکارتان را توسعه دهید. و همچنین به‌وسیله آن می‌توانید رضایت کاربرانتان را نیز بهتر جلب کنید. این سیستم قابلیت توسعه‌پذیری بالایی دارد، درنتیجه به دلیل اینکه شما می‌توانید این سیستم را توسعه دهید می‌توانید مشتریان بیشتری را نیز جذب کنید. توسط وردپرس MU شما می‌توانید برای هر سایت مدیر جداگانه در نظر بگیرید. که هرکدام از این مدیران بتوانند سایت وردپرسی خود را مدیریت و کنترل کنند.

در آموزش امروز از سری آموزش قدم به قدم وردپرس می‌خواهیم به شما چگونگی نصب این قابلیت را آموزش دهیم. شما می‌توانید توسط این امکان تنها از طریق پنل مدیریتی خود به آن دسترسی داشته باشید. این کار شما در کمترین زمان ممکن به‌سادگی قابل انجام است. اما در ابتدا بیایید تعریفی داشته باشید از وردپرس شبکه و اینکه وردپرس MU چیست؟ در این آموزش با دکترگرافیک همراه باشید

 

وردپرس شبکه

وردپرس MU یک قابلیت است که می‌توان آن را به وردپرس اضافه کرد. درواقع از وردپرس شبکه به‌منظور این استفاده می‌شود که بتوان مجموعه‌ای از سایت‌ها را روی یک ساب دامین و یا ساب فولدر (پوشه زیرین) مدیریت کنید. این سیستم شباهت زیادی به سیستم وبلاگ دهی دارد. به‌واسطه آن می‌توانید چندین سایت را باهم در یک سیستم مدیریت و راه‌اندازی کنید.

بنابراین شما توسط وردپرس MU این امکان را دارید تا هر تعداد سایت که بخواهید روی یک دیتابیس و دامنه داشته باشید. و همچنین یکی از مزایای خوبی که این قابلیت دارد این است که همگی آن‌ها از قالب و افزونه‌های مشترک استفاده کنند. تنها تفاوتی که این سایت‌ها باهم دارند در این است که پایگاه داده متفاوتی دارند و محتوای آن‌ها باهم فرق دارد.

پس درواقع وردپرس شبکه یا همان وردپرس چندکاربره به شما این امکان را می‌دهد که شما به‌عنوان مدیر سایت، بتوانید به‌وسیله آن چند سایت وبلاگ دهی را روی یک وردپرس داشته باشید و با این کار شما دیگر نیاز به نصب مجدد وردپرس ندارید.

با ورود نسخه 3 قالب وردپرس دیگر نیازی نیست همانند گذشته شما وردپرس MU را به‌صورت جداگانه تهیه کنید؛ بلکه به‌وسیله همان وردپرس می‌توانید هر تعداد سایت دلخواه که بخواهید روی سیستم وردپرس خود داشته باشید.

درواقع از وردپرس شبکه برای راه‌اندازی یک مجموعه سایت شخصی روی یک دامنه یا ایجاد یک سیستم وبلاگ دهی کامل نیز استفاده می‌شود.

وردپرس شبکه قبلاً در یک پکیج جداگانه تحت عنوان WordPress mu ارائه می‌شد، اما از نسخه 3 وردپرس به بعد وردپرس MU با وردپرس اصلی یکی شد و تنها با چند مرحله ساده می‌توانید امکانات وردپرس شبکه را به وردپرس معمولی اضافه کنید؛ و سایت خود را به یک سیستم چند کاربر مجهز کنید.

هنچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره جذب ورودی ارگانیک گوگل برای سایت خود از کلمات کلیدی خاص ، صفحه خدمات سئو وردپرس را مطالعه نمایید.

 

قابلیت‌های وردپرس شبکه

به‌عنوان‌مثال شما توسط وردپرس شبکه می‌توانید قسمتی از ساب دامین یا ساب فولدر خود را به فروشگاه اختصاص دهید؛ و یا می‌توان برای فروشگاه‌هایی که دارای شعب مختلف هستند برروی یک سایت وردپرسی چند سایت برای هر شعبه ادارد کرد.

توسط وردپرس شبکه شما می‌توانید به اهداف خود برسید و سایت‌های خود را به‌سادگی مدیریت کنید. این سیستم قابلیت‌های زیادی را به شما عرضه می‌کند؛ که توسط آن می‌توانید اهدافتان را سریع‌تر به سرانجام برسانید. از طریق این سیستم مدیریت محتوای قوی شما تنها با مراجعه به پیشخوان سایت وردپرسی خود می‌توانید به سایر سایت‌ها دسترسی داشته باشید و آن‌ها را به خوبی کنترل کنید.

این قابلیت سبب شده تا وردپرس طرفداران زیادی پیدا کند و وب‌مستران به این سیستم بیشتر از پیش جذب شوند. این روش همانند گذشته زمان‌بر نیست و شما سریعاً در کمترین زمان ممکن می‌توانید این کار را انجام دهید. بنابراین توسط امکاناتی که وردپرس شبکه به شما می‌دهد می‌توانید به‌راحتی در هر کسب‌وکاری که هستید سایت‌های مختلف راه‌اندازی کنید و حتی اگر می‌خواهید سایت شما چندین زبان مختلف داشته باشید نیز می‌توانید توسط وردپرس شبکه یک سایت اصلی با چند زبان مختلف راه‌اندازی کنید.

حتماً در نظر داشته باشید که از معایب وردپرس شبکه این است که هک شدن یک سایت به معنی هک شدن تمام سایت‌ها است؛ و اگر هکر بتواند یکی از سایت‌های شما را هک کند تمام آن‌ها هک می‌شوند. پس امنیت آن را حتماً جدی بگیرید. همچنین عملکرد برخی از پلاگین‌های وردپرسی در وردپرس شبکه مناسب نیست. و به خوبی در وردپرس شبکه پاسخگو نیازهای شما نیستند.

 

آموزش نصب وردپرس شبکه

برای نصب وردپرس شبکه شما باید در ابتدا همانند گذشته به سایت وردپرس رفته و یک وردپرس ساده روی سایتتان نصب کنید. پس از نصب وردپرس شما باید در فایل منیجر هاست خود وارد پوشه‌ای شوید که وردپرس را روی آن نصب‌کرده‌اید. سپس در اینجا فایل wp-config.php خود را ویرایش کنید و کد زیر را در آن پیدا کنید:

/* That’s all, stop editing! Happy blogging. */

 

بعد از این کد ، کد زیر را وارد کنید:

define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );

 

حالا فایل را ذخیره کرده و وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. سپس از منوی ابزارها > راه‌اندازی شبکه را کلیک کنید.

 

وردپرس شبکه چیست؟ آموزش نصب وردپرس شبکه یا WPMU

 

روی دکمه نصب کلیک کنید.

اکنون دو کد به شما ارائه می‌شود. کد اول را به فایل wp-config.php در بالای خط /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ اضافه کنید.

و کد دوم را به فایل.htaccess سایتتان اضافه کنید. کدهای قبلی htaccess باید پاک شوند.

درنهایت روی ورود کلیک کنید. ز بخش سایت‌ها می‌توانید سایت‌های وردپرسی خود را مدیریت کنید.

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Picture of derakhshanhossein24@yahoo.com
دیدگاه کاربران
  • رضا 30 اکتبر 2023

    چند تا وردپرس به روش شبکه میتونیم نصب کنیم؟

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *