میخواهید بدانید چگونه از اطلاعات دیتابیس وردپرس پشتیبان گیری کنید؟ روشهای معمولی پشتیبان گیری از اطلاعات اجازه میدهد تا بهطور کامل نسخه پشتیبان خود را ایجاد کنید. در این مقاله به شما آموزش میدهیم که چطور بک آپ گیری از دیتابیس را انجام دهید. وردپرس امکانات زیادی دارد و شما در هر موقعیتی میتوانید از قابلیتهای فراوان آن استفاده کنید. با دکترگرافیک همراه باشید
بکآپگیری از دیتابیس جز یکی از مهمترین مواردی است که شما باید آن را همواره انجام دهید. شما برای انجام این کار روشهای متفاوتی را در اختیاردارید که میتوانید بهدلخواه خود از هریک از آنها استفاده کنید. همچنین افزونههای زیادی مانند افزونه UpdraftPlus وجود دارند که میتوانند در این زمینه به شما کمک کنند؛ اما ممکن است شما بخواهید از روش دستی این کار را انجام دهید. استفاده از افزونهها به دلایل مختلفی میتواند برای شما خوشایند نباشد. درواقع بهترین و با امنیت ترین روش همان بکآپگیری به روش دستی است.
با استفاده از این آموزش شما میتوانید بدون استفاده از هیچ افزونهای از دیتابیس وردپرس خود بکآپ بگیرید. درواقع برخی اوقات ممکن است شما مجبور شوید بهصورت دستی از دیتابیس خود بکآپ تهیه کنید. دلایل زیادی ازجمله دسترسی نداشتن به پنل مدیریت، هک شدن پیشخوان و… وجود دارد که باعث میشود شما این کار را انجام دهید. اگر به چنین مشکلی برخوردید میتوانید این آموزش را مطالعه کنید.
این کار بهراحتی قابل انجام است و شما برای انجام دادن آن نیاز به مهارت خاصی ندارید. شما تنها با این آموزش قادر هستید هر زمان که نیاز داشته باشید بهصورت دستی یک نسخه پشتیبان از دیتابیس خود داشته باشید.
همچنین برای اطلاع از نحوه فرایند سئو در مجموعه دکترگرافیک صفحه خدمات سئو وردپرس را مطالعه کنید.
بک آپ گیری از دیتابیس
توجه داشته باشید که شما باید همیشه از دیتابیس خود یک نسخه پشتیبان داشته باشید. در این صورت در مواقع لزوم میتوانید از آن بهراحتی استفاده نمایید. بهاینترتیب زمانی که اشتباهی از سمت شما رخ داد میتوانید بهراحتی بکآپ خود را بازگردانی کنید. مثلاً بسیاری از کاربران دسترسی به پنل مدیریت خود را از دست میدهدند.
شما باید در بازههای زمانی مختلف این کار را همیشه در سایت وردپرسی خود انجام دهید. به این طریق شما این امکان را دارید که امنیت محتوا و مطالب موجود در سایت خود را بالا ببرید و تحت هر شرایطی از آنها محافظت کنید.
بعدازاینکه شما از دیتابیس خود در هرلحظه بک اپ داشته باشید هر مشکلی که در سایتتان بهوجود بیاید شما میتوانید سایتتان را به حالت اول بازگردانده و دیگر نگرانی در این زمینه برای شما وجود ندارد. بهدلیل اینکه استفاده افزونهها ممکن است اختلالاتی را در هنگام بکآپ گیری بهوجود بیاورد جهت آموزش بکآپگیری به روش دستی طبق آموزش زیر عمل کنید.
بکاپ گیری از دیتابیس با PHPMyAdmin
برای انجام این کار شما باید از phpmyadmin استفاده کنید. اینیک نرمافزار متنباز است که به شما امکان مدیریت دیتابیس را بهصورت تحت وب میدهد. برای این کار شما ابتدا باید وارد قسمت کنترل پنل هاست خود شوید و بر روی phpmyadmin کلیک کنید.
بعد از کلیک روی گزینه گفتهشده یک پنجره جدید برای شما باز میشود. که از آن قسمت باید بر روی نام دیتابیس موردنظر خود کلیک کنید. زمانی که دیتابیس انتخاب شد روی لینک Export از بالای Menu bar کلیک کنید.
سپس در مرحله بعد شما باید روش Export یا همان استخراج را مشخص کنید. بعد از آن شما باید گزینه Custom را انتخاب کنید. این گزینه به شما کمک خواهد کرد که گزینههای بیشتری را در اختیار داشته باشید. در مرحله بعد همه جداول دیتابیسی که انتخاب کردهاید برای شما نمایش داده خواهد شد.
گاهی اوقات افزونههای وردپرس جداولی را به جداول دیتابیس اضافه میکنند. شما میتوانید هر جدولی که قصد ندارید در بکآپ بیاید را حذف کنید. اما به شما پیشنهاد میکنیم که اگر از این موضوع اطلاعی ندارید همه را در حالت انتخابشده نگهدارید.
با استفاده از پیشفرض Phpmyadmin خروجی تحویل دادهشده به شما بهصورت متنباز میباشد. شما میتوانید با استفاده از گزینه File Option ذخیره خروجی را تغییر دهید. همچنین برای فشردهسازی میتوانید از Zipped یا Gzipped استفاده نمایید.
اکنون شما میتوانید اسکرول کرده و روی دکمه Go کلیک کنید. شما این امکان را دارید که خروجی دیتابیس را بهصورت فایل Zip یا Gzip بفرستید.
به همین راحتی! اکنون شما توانستید یک پشتیبان گیری دیتابیس وردپرس دستی را انجام دهید.
بک آپ گیری از دیتابیس وردپرس از طریق CPanel
بیشتر شرکتهایی که درزمینهٔ وردپرس فعالیت دارند به ارائه هاستینگ میپردازند. شما میتوانید با استفاده از گزینه دانلود روی تقاضاهای پشتیبان گیری از یک پشتیبان گیری وردپرس دستی استفاده نمایید.
برای انجام این کار بهسادگی با ورود به کنترل پنل هاستینگ و اسکرول کردن به پایین در قسمت فایلها، میتوانید در آنجا دکمه پشتیبان را مشاهده کنید.
در قسمت Partial Backups کلیک کنید. سپس روی نام دیتابیس کلیک کنید تا فایل پشتیبان گیری دیتابیس شما دانلود شود.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube