تاکنون در سایت دکترگرافیک مقالات مختلفی در مورد خوراک وردپرس منتشر کردیم. خوراک وردپرس بخش مهمی از سایت است که شما در سایت باید آن را بهخوبی بشناسید تا بتوانید از کاربردها و قابلیتهای مفید آن استفاده کنید.
RSS یکی از قابلیتهای مفید دیگر سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که شما باید بهعنوان یک مدیر حرفهای از آن استفاده کنید تا عملکرد سایت شما بهبود پیدا کند. RSS بهصورت پیشفرض در وردپرس شما وجود دارد اما شما میتوانید تنظیمات آن را مطابق با نظر خود شخصیسازی کنید.
انجام دادن این تنظیمات بسیار ساده است و شما میتوانید خیلی راحت این کار را انجام دهید. تغییر تعداد مطالب نمایشی در خوراک وردپرس هم یکی از مواردی است که خود میتوانید طبق نیاز خود و وبسایتتان آن را به هر میزان که بخواهید تغییر دهید.
همچنین برای دریافت مطالب آموزشی بیشتر میتوانید وبلاگ دکترگرافیک را مشاهده کنید.
RSS چیست؟
درگذشته زمانی که شما قصد داشتید که از بهروزرسانیهای وبسایت موردعلاقه خود باخبر شوید باید آن سایت را در مرورگر ذخیره میکردید و به آن مرتب سر میزدید. اما با روی کار آمدن RSS دیگر نیازی به انجام این کارها نیست و خوراک وردپرس این کار را برای شما بهراحتی انجام میدهد.
کاربران میتوانند بهصورت خودکار پستهای سایت موردعلاقه خودشان را در ایمیل خود دریافت و مشاهده کنند. علاوه بر صندوق پستی کاربران میتونند پستهای خودشان را در دستگاههای دیگری همچون خواننده خوراک و… مشاهده کنند.
با توجه به توضیحات دادهشده این یک قابلیت خوب برای افزایش آمار بازدید سایت است که باید به آن توجه ویژهای داشته باشید. این یک فرصت خوب برای بازدید بیشتر از سایت شما و درنتیجه رونق کسبوکار شما است.
شما باید بهعنوان مدیر یک وبسایت همیشه رضایت مشتری خود را در اولویت قرار دهید. RSS یکی از کارهایی است که با استفاده از فعال کردنش در سایت خود میتوانید تا حد زیادی مخاطبان خود را راضی نگهدارید و کاری کنید که آنها بیشتر به سمت وبسایت شما جذب شوند و از مطالب شما بیشتر استفاده کنند.
تغییر تعداد مطالب نمایش داده شده در Feed وردپرس
بهتازگی یکی از کاربران از ما پرسید آیا راهی برای محدود کردن تعداد پستهای نمایشی در RSS Feed سایت وردپرس وجود ندارد؟ RSS Feed یک راه سادهتر برای عضویت در وبسایت را ارائه میکند. بااینحال گاهی اوقات ممکن است بخواهید تعداد پستهایی را که کاربر بتواند در RSS Feed مشاهده کند را محدود کنید تا برای بازدید بیشتر از سایت مشتاق شود.
انجام این کار به نظر شما بستگی دارد و شما میتوانید تصمیم بگیرید که برای این خاصیت محدودیتی ایجاد کنید یا خیر. درواقع ممکن است زمانی که شما محدودیتی را برای این فید ایجاد نمیکنید کاربر فقط به خواندن مقالههای موجود در فید شما بسنده کند و به دیگر قسمتهای وبسایت مراجعه نکند. اگر شما بخواهید کسبوکارتون رونق پیدا کند و بخواهید که محصولاتتون را در سایت بهفروش برسونید ممکن است که این کار به ضرر شما باشد.
در این مقاله ما به شما نشان خواهیم داد که چطور این محدودیت را ایجاد کنید تا هم کاربران خود را از این قابلیت بیبهره نگذارید و هم به سایت خود ضرری وارد نشود. پس ادامه این آموزش را دنبال کنید تا بفهمید چطور باید این کار را انجام دهید.
تغییر از بخش تنظیمات وردپرس
انجام دادن این کار بسیار ساده است و شما میتوانید از طریق پیشخوان سایت وردپرسی خود این محدودیت را ایجاد کنید. شما میتوانید با انجام دادن این کار سرعت کار خود را بالا ببرید و به همین ترتیب سایت شما عملکرد بهتری دارد. از طرف دیگه این کار باعث میشود سئو سایت شما بهبود پیدا کند. بنابراین حتماً این تغییر را در وبسایت خود انجام دهید.
خب برای انجام این کار ابتدا باید در منوی وردپرس خود به صفحه تنظیمات > خواندن برید. سپس باید مقدار گزینه”بیشترین تعداد نوشتهها در خوراک” را تغییر دهید. بهسادگی تعداد پستهایی را که میخواهید در RSS Feed نمایش دهید را وارد کنید.
همچنین اگر کسب و کار آنلاین دارید و میخواهید ورودی گوگل از کیوورد های خود را داشته باشید، صفحه خدمات سئو وردپرس را مطالعه کنید.
در زیر این گزینه میتوانید متن کامل یا خلاصهای از پستهای خود را در RSS Feed ببینید. ما به شما توصیه میکنیم که از این خلاصه استفاده کنید. استفاده از این خلاصه باعث میشود بازدید از صفحه شما افزایش یابد. در انتها برای اعمال تنظیمات انجامشده دکمه ذخیره را کلیک کنید.
نتیجهگیری
همگی مدیران وبسایتها از میزان محبوبیت و کارایی RSS در وردپرس باخبر هستند. زمانی که شما این قابلیت را در سایت خود فعال کنید و همزمان مطالب خوب و مفیدی را در سایت خود منتشر کنید میبینید که چقدر این کار در افزایش ترافیک سایت شما تأثیرگذار خواهد بود.
شما میتوانید این قابلیت مفید را سفارشیسازی هم بکنید و در خروجی فیدهای سایت خود تغییراتی را اعمال کنید. شما میتوانید تعداد مطالب خروجی فید خود را به تعداد دلخواه تغییر دهید. از دیگر موارد سفارشیسازی فید میتونیم بهاضافه کردن تصاویر بندانگشتی، نمایش فیدها از یک برچسب و دستهبندی خاص و… اشاره کرد.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube