مرجعی لذت بخش برای طراحان وب و گرافیک

عناوین محتوای این صفحه

پس‌ازاینکه شما سایت خود را با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه‌اندازی کردید نیاز دارید که از برخی پلاگین‌ها و قالب‌ها برای افزایش کارایی سایت خود استفاده کنید. قالب وردپرس در انواع مختلف و با کاربردهای متفاوتی در اختیار کاربران وردپرس قرارگرفته که شما میتونید توسط آن‌ها ظاهر سایت خود را تغییر داده و آن را به یک سایت جذاب تبدیل کنید.

استفاده از قالب وردپرس در سایت ضروری است و شما باید حتماً از آن در سایت خود برای داشتن یک سایت با طراحی زیبا استفاده کنید. هزاران قالب وردپرس به‌صورت رایگان و غیر رایگان در اختیار کاربران قرارگرفته که کاربران میتونند مطابق با نیاز خودشان از آن‌ها استفاده کنند.

همچنین این امکان وجود دارد که شما هر زمان که خواستید قالب سایت خود را عوض کنید و از قالب‌های دیگری که در این زمینه وجود دارد استفاده کنید. سایت‌های زیادی هستند که این قالب‌ها را به شما ارائه می‌کنند. در نظر داشته باشید که زمانی که قالب سایت خود را تغییر دهید شکل ظاهری سایت شما نیز تغییر پیدا خواهد کرد. درواقع قالب سایت شما میتونه کاربران زیادی را به سمت خودش جذب کند. بنابراین یک عضو اصلی و اساسی در سایت به‌شمار می‌رود.

 

تعویض قالب وردپرس از طریق PHPMyAdmin

همان‌طور که گفتیم شما میتونید هر زمان که مایل بودید قالب سایت خود را عوض کنید و در ظاهر سایت خود تغییراتی را ایجاد کنید. در وردپرس همگی شما وقتی قصد تعویض قالب را دارید به پیشخوان وردپرس مراجعه می‌کنید. تغییر قالب توسط پنل مدیریت کار بسیار ساده‌ای است که شما میتونید به‌راحتی آن را انجام دهید.

عوض کردن قالب سایت میتونه دلایل مختلفی را داشته باشد و شما به‌عنوان مدیر یک سایت می‌توانید هر وقت که خواستید این کار را انجام دهید. ممکن است که شما از ظاهر سایت خود خسته شده باشید و بخواهید که یک تنوع ایجاد کنید یا مثلاً ممکن است قالب مورداستفاده فعلی کاربرد خوبی برای سایت شما نداشته باشد و خیلی از دلایل دیگر. درواقع تغییر قالب در خیلی از این موارد میتونه به بهبود کیفیت سایت شما و افزایش تعداد بازدیدکنندگان شما کمک کند.

برخی اوقات مشکلاتی برای سایت شما پیش می‌آید و شما نمی‌توانید قالب خود را از طریق پیشخوان عوض کنید. درواقع ممکن است تابه‌حال برای شما پیش‌آمده که امکان دسترسی به پیشخوان وردپرس را نداشتید. بدین حال با یک روش دیگر این کار امکان‌پذیر است. در PhpMyAdmin می‌توانید قالب وردپرسی خود را تغییر دهید.

یکی دیگر از دلایل تغییر قالب و دسترسی نداشتن به پیشخوان مواقعی است که شما با مشکلات و ارورهایی در سایت مواجه می‌شوید و باید از یک روش به جز پیشخوان قالب را به قالب پیش‌فرض وردپرس تغییر دهید تا بتوانید مشکل را رفع کنید. بنابراین با ما همراه باشید تا آموزش این روند را ارائه دهیم. به‌این‌ترتیب در هنگام رخ دادن مشکلات میتونید قالب را به‌راحتی تغییر دهید.

 

چرا قالب را از طریق دیتابیس تعویض کنیم؟

به‌طورمعمول، ساده‌ترین راه برای تغییر قالب وردپرس شما، بازدید از منو نمایش > پوسته‌ها در پنل مدیریت وردپرس است. بااین‌حال، گاهی اوقات یک خطای وردپرسی می‌تواند پنل مدیریت وب‌سایت شما را غیرقابل‌دسترس کند.

هنگامی‌که این مشکل برای سایت شما اتفاق بیفتد کارهای متفاوتی را میتونید انجام دهید. در این صورت، امن‌ترین راه بازگرداندن وب‌وب‌سایت‌تان با استفاده از نسخه پشتیبان است. یعنی اینکه اطلاعات سایت خود را از طریق نسخه پشتیبانی که از قبل تهیه کرده بودید بازگردانی کنید. علاوه بر این راه دیگر این است که مشکل خطای وردپرس خود را برطرف و عیب‌یابی کنید که خطاها ممکن است به دلایل مختلفی در سایت شما نمایش داده شود.

زمانی که قصد دارید سایت خود را به خاطر خطاهای نمایش داده شده عیب‌یابی کنید؛ یکی از این روش‌ها غیرفعال کردن قالب فعلی و فعال کردن قالب پیش‌فرض در سایت است. ساده‌ترین راه برای تعویض قالب این است که از طریق FTP یک بکاپ از پوشه قالب خود بگیرید و تمامی پوشه‌های قالب را به جز قالب پیش‌فرض وردپرس از پوشه Wp-Content/ Themes حذف کنید. در آخر وردپرس قالب پیش‌فرض وردپرس را به‌طور اتوماتیک برای سایت شما فعال می‌کند. توسط این دو روش شما می‌توانید قالب وردپرس خود را تغییر دهید.

حال اگر شما نسخه پشتیبان ندارید و نمی‌خواهید وب‌سایتتان به قالب پیش‌فرض بازگردد یک روش بسیار ساده وجود دارد که قالب سایت خود را عوض کنید. شما می‌توانید از طریق PhpMyAdmin قالب سفارشی وردپرس خود را از پایگاه داده تغییر دهید.

 

شروع تغییر قالب از دیتابیس

تغییر قالب از طریق دیتابیس بسیار ساده است. برای تغییر قالب از دیتابیس، اولین قدمی که باید بردارید این است که با FTP به وب‌سایت خود متصل شده و وارد بخش Wp-Content/Themes شوید. در اینجا شما باید مطمئن شوید قبلاً قالب موردنظرتون نصب شده باشد. در غیر این صورت آن را حتما نصب کنید.

سپس در این مرحله وارد هاست خود شوید و روی PhpMyAdmin کلیک کنید. حال لیست دیتابیس‌های موجود را در اینجا مشاهده می‌کنید. دیتابیس وب‌سایت خود را انتخاب کرده و روی جدول Wp_Options کلیک کنید.

در مرحله بعد به پایین صفحه بروید و ردیف‌های “Template” و “Stylesheet” را بیابید.

اکنون دکمه Edit را انتخاب کرده در ردیف Template کلیک کنید. سپس در فیلد Option_Value نام قالب موردنظرتون را بنویسید (منظور از نام قالب همان اسم پوشه قالب است) مثلاً در قالب وردپرس آوادا این نام Avada است. بعد از آن روی دکمه GO کلیک کنید. همچنین برای ردیف Stylesheet نیز همین روند را تکرار کنید.

پس از اتمام مراحل، وب‌سایت را اجرا و قالب را مشاهده نمایید.

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
derakhshanhossein24@yahoo.com

derakhshanhossein24@yahoo.com

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner