همانگونه که اطلاع دارید وردپرس قابلیتی به نام ذخیره خودکار نوشته دارد. این قابلیت به شما امکان ذخیره خودکار نوشتههایتان را میدهد. پس این امکان به شما اجازه میدهد تا بدون تا بدون نیاز به ذخیره کردن پیشنویس پست، بتوانید صفحه را ببندید. به این معنی که وردپرس بهصورت خودکار متن و اطلاعات مقاله تایپ شده شمارا ذخیره خواهد کرد.
قابلیت ذخیره خودکار نوشتهها بارها و بارها زمانی که اینترنت قطعشده و یا سیستم به هر دلیلی خاموش شده (مانند blackout شدن برق و غیره) ما را نجات داده است، پس بهطور پیشفرض قابلیت بسیار خوبی است. اما این قابلیت گاهی اوقات سایت را دچار مشکل میکند.
ذخیره خودکار نوشته در وردپرس
اما این قابلیت عالی در بعضی از وبسایتهای چند نویسنده، باعث افزایش لود سرور شده و سایت را با کندی مواجه خواهد کرد. پس شاید بخواهید ذخیره خودکار پستهای وردپرس را غیرفعال کنید.
البته اگر مشکل سرعت ندارید و قصد دارید از این قابلیت استفاده کنید، میتوانید مثل ما سایتتان را به حال خودش بگذارید و چیزی را تغییر ندید. اما اگر درهرصورت عزم شما برای غیرفعال کردن ذخیره خودکار جزم شده، پس در ادامه این آموزش همراه ما باشید.
غیرفعال کردن ذخیره خودکار نوشته در وردپرس
خب برای غیرفعال کردن ذخیره خودکار نوشته پستها باید از طریق کد نویسی اقدام کنید، اما اگر دانش لازم را برای کد نویسی ندارید اصلاً نگران نباشید در ادامه آموزش لازم برای غیرفعال کردن این گزینه را به شما همراهان همیشگی دکترگرافیک میدهیم. پس برای انجام اینکار ابتدا وارد کنترل پنل هاستینگ خود شوید.
سپس روی گزینه فایل منیجر کلیک کنید تا بتوانید فایلهای وردپرسی خود را ببینید.
حالا اگر پوشه public_html را مشاهده میکنید باید وارد آن پوشه شوید و فایل wp-config.php را ویرایش کنید.
در این فایل میتوانید تنظیمات اصلی استه وردپرس خود را دستکاری کنید. کافی است کد زیر را لابهلای کدهای این فایل قرار داده و فایل کانفیگ وردپرس را ذخیره کنید.
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 86400);
در کد بالا ما مقدار AUTOSAVE_INTERVAL را برابر با 86400 ثانیه قرار دادهایم. به این معنی است که وقت نوشتن یک پست در وردپرس، ذخیره خودکار سایت ما هر ۲۴ ساعت یکبار عمل کند. که البته فکر نمیکنیم نوشتن یک پست بیشتر از یک روز کامل زمان ببرد.
امیدوارم این مقاله در ارتباط با غیرفعال کردن ذخیره خودکار پست در وردپرس (بدون افزونه) و با استفاده از کد نویسی برای سایت وردپرسی شما مفید واقعشده باشد.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها