در وردپرس گاهی نیاز به آپلود فایلهایی با حجم بالا دارید، اما حجم آپلود در هاستینگهای مختلف تفاوت دارد. بهعنوانمثال یک هاستینگ حجم آپلود را 2 مگابایت و دیگری 20 مگابایت تنظیم میکند و تمامی این موارد به مدیر سرور بستگی دارد. اما برای افزایش حجم آپلود در وردپرس چه باید کرد؟
برخی اوقات به دلیل اینکه حجم آپلود برای شما کم است شما با محدودیتهای زیادی مواجه میشوید، و در روند کار سایت شما اختلالاتی پیش میاید. محدودیت در آپلود گاهی به شما فقط اجازه میدهد در سایت خود تعدادی عکس با حجم پایین را آپلود کنید که این موضوع برای یک سایت میتواند ناخوشایند باشد.
شما میتوانید برای این کار با هاست خود ارتباط برقرار کنید. در این صورت پشتیبانی هاست شما محدودیت شما را برطرف میکند و شما لازم نیست خود مراحل ذکرشده در این مقاله را انجام دهید.
افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس
اگر شما میخواهید در وردپرس بدون محدودیت فایلهای خود را آپلود کنید؛ بهترین روشی که میتوانید توسط آن حجم آپلود را افزایش دهید انجام مراحل زیر است. این کار بهراحتی قابل انجام است و شما میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن آن را انجام دهید.
تمامی استفادهکنندگان از سیستم وردپرس تاکنون بارها با این مشکل مواجه شدهاند؛ اما اگر با ما تا پایان این مقاله همراه باشید میتوانید به آسانی این مشکل را در سایت وردپرسی خود برطرف نمایید. حل این مشکل به شما کمک میکند که بهراحتی فایلهای خود را در سایتتان آپلود کنید.
توسط این روش دیگر شما محدود به یک حجم کم در آپلود فایلهای سایت خود نیستید و قادر هستید که حجم آپلود را بالا ببرید. این کار توسط کد نویسی انجام میشود اما شما میتوانید از افزونههایی نیز برای انجام این کار استفاده کنید. زمانی که شما قصد آپلود فایلهایی با حجم بیشتر در وردپرس را داشته باشید، چه این فایل قالب باشد چه افزونه و چه تصویر شما با این پیغام مواجه میشوید:
اندازه File.zip از حد تعیین شده برای بارگذاری پروندهها در این سایت بزرگتر است.
یا
پرونده فرستاده شده بزرگتر از Upload_Max_Filesize در php.ini است.
افزایش حجم آپلود وردپرس
برای افزایش حجم آپلود در وردپرس چند راهحل داریم که در زیر برای شما آنها را توضیح دادهایم.
افزونه افزایش حجم آپلود در وردپرس
برای افزایش حجم آپلود از طریق افزونه کافیست افزونه Increase Maximum Upload File Size را نصب کنید. این افزونه به راحتی قابلیت افزایش حجم آپلود وردپرس را به سایت شما اضافه خواهد کرد.
کافیست از بخش افزونهها > افزودن عبارت Increase Maximum Upload File Size را جستجو کنید.
پس از نصب افزونه، منوی Increase Maximum Upload File Size به انتهای منوی سمت راست پنل مدیریت وردپرس شما اضافه خواهد شد. حالا روی این مورد کلیک کنید. سپس از تنظیمات این افزونه میتوانید میزان حجم فایل مورد نیاز آپلود در وردپرس را مشخص کنید. پیشنهاد میکنیم این مورد را روی آخرین مقدار قرار داده و ذخیره کنید. حالا حجم آپلود وردپرس شما افزایش یافت.
افزایش حجم اپلود در وردپرس از طریق php.ini
یکی از روشهایی که توسط آن میتوانید حجم آپلود خود را افزایش دهید، این است که شما میتوانید با مدیر سرور خود تماس گرفته تا مقدار زیر را در فایل php.ini سرور ارتقا دهد.
upload_max_filesize = post_max_size =
بهاینترتیب توسط تغییر مقادیر بالا در فایل php.ini می توانید فایلهایی با حجم بالاتر را در سایت خود آپلود کنید.
روش دوم در صورتی بکار برده میشود که مدیر سرور شما زیر بار افزایش حجم آپلود نرود. 🙂 البته اگر نتوانستید این فایل را ویرایش کنید باید از مدیر هاست بخواهید اینکار را انجام دهند.
افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس از طریق .htaccess
برای انجام این کار تنها کافی است فایل.htaccess خود را بازکنید (درصورتیکه این فایل را ندارید باید آن را ایجاد کنید) و کدهای زیر را در انتهای آن قرار دهید.
php_value upload_max_filesize 100M php_value post_max_size 100M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300
ممکن است روش اول و دوم و سوم برای شما کارساز نباشد.
بالا بردن حجم آپلود در وردپرس از طریق توابع وردپرس
یکی دیگر از روشهای انجام این کار این است که در فایل فانکشن قالب سایت خود کدهای زیر را قرار دهید؛ و بهاینترتیب حجم آپلود سایت خود را بالا ببرید.
@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' ); @ini_set( 'post_max_size', '64M'); @ini_set( 'max_execution_time', '300' );
حتماً به این نکته توجه داشته باشید که درصورتیکه شما از وردپرس شبکه استفاده میکنید؛ شما این امکان را دارید که از طریق پنل مدیریت خود این حجم را افزایش دهید. البته شما نمیتوانید مقداری بیشتر از حد مشخصشده توسط سرور را برای آپلود مشخص کنید.
بهاینترتیب با انجام یکی از روشهای بالا حجم آپلود در سایت شما افزایش پیدا خواهد کرد؛ و شما بهراحتی میتوانید فایلهای حجیم را در وردپرس آپلود کنید.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube