عناوین محتوای این صفحه
()

ممکن است برای شما پیش آمده باشد که دارای یک‌ هاست معمولی باشید که قابلیت افزودن چند دامنه به‌طور همزمان (addon domains) را دارد، اما فقط می‌توانید یک دیتابیس در آن ایجاد کنید. یا اینکه ممکن است قصد داشته باشید که تمام اطلاعات شما در یک دیتابیس جمع شود. به‌صورت کلی ممکن است شما بخواهید چند وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کنید.

سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس امکانات متعددی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، و این امکان یکی از قابلیت‌های آن می‌باشد که شما در صورت تمایل می‌توانید از آن استفاده کنید. توسط این کار شما می‌توانید فعالیت خود را گسترش دهید. همچنین شما می‌توانید به‌طور همزمان چند سایت را ادارد کنید. با این کار شما می‌توانید حتی کسب‌وکار خود را افزایش دهید. پس برای انجام این کار تا پایان این مقاله با دکترگرافیک همراه باشید.

این کار به‌راحتی قابل انجام است و شما می‌توانید با روش زیر به‌آسانی آن را انجام دهید.

 

نصب چند وردپرس در یک دیتابیس

وردپرس برای نصب از شما یک پیشوند جداول دریافت می‌کند. توجه داشته باشید که به‌صورت پیش‌فرض این پیشوند wp_ است؛ و شما این امکان را دارید که به‌دلخواه خود این پیشوند را تغییر دهید. این کار باعث می‌شود شما بتوانید بی‌نهایت وب‌سایت را در یک دیتابیس نصب کنید؛ و برای همه سایت‌های خود از یک دیتابیس جامع استفاده کنید. البته این کار پیشنهاد نمی‌شود و دلیل آن هم حجیم شدن دیتابیس شما است.

برای سایت دوم در این مرحله:

 

نصب چند وردپرس در یک دیتابیس

 

پیشوند را چیز دیگری قرار دهید مثلا: mw_

 

اکنون سایت دوم شما نیز روی دیتابیس سایت قبلی با یک پیشوند دیتابیس جدید ساخته‌شده است؛ و شما می‌توانید از هر دو سایت خود روی یک دیتابیس استفاده کنید.

شما می‌توانید سایت‌های خود را به‌صورت جدا از هم مدیریت کنید، و با گسترش دادن فعالیت خود از کسب‌وکار جدید خود نهایت استفاده را ببرید. همچنین افزونه‌های مختلفی جهت مدیریت این سایت‌ها وجود دارد که شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید؛ و سایت‌های خود را به‌راحتی کنترل کنید.

همچنین برای دریافت ورودی ارگانیک گوگل از کلمات کلیدی کسب و کار شما ، صفحه خدمات سئو وردپرس را مطالعه کنید.

 

این سایت‌ها هرکدام یک سایت جداگانه محسوب شده، که شما می‌توانید از هرکدام از آن‌ها استفاده‌های متفاوتی داشته باشید. با انجام این کار شما می‌توانید در هزینه‌های خود نیز صرفه‌جویی کنید، و درواقع نیازی نیست که هاست‌های مختلف خریداری کنید.

 

منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube

این مطالب چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز بدید

میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها

تگ ها:

آخرین مطالب بروز شده ...
Picture of derakhshanhossein24@yahoo.com
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *