امکان دارد شما یک پلاگین را برای موردی خاص روی وبسایت خود نصبکرده باشید و انتظاری که از پلاگین مربوطه داشتهاید برآورده نشده باشد و سازنده افزونه آن مورد مدنظر شمارا در افزونه پیادهسازی نکرده باشد. درنتیجه نیاز است که شما آن افزونه را ویرایش کرده و یا حتی خود افزونهای که موردنیازتان است را طراحی کنید تا امکانات موردنظر خود را بر روی سایت وردپرسی خود اضافه کنید. برای آموزش ساخت افزونه وردپرس این مقاله را تا انتها با دکترگرافیک همراه باشید.
ساخت افزونه وردپرس
شاید برای شما پیشآمده باشد که بخواهید یک امکان جدید به وبسایت خود اضافه کنید اما هیچ افزونهای نتوانستهاید در مخزن وردپرس برای امکان موردنظر خود بیابید که جوابگو نیاز شما باشد. درنتیجه تصمیم میگیرید این افزونه را خود طراحی و پیادهسازی کنید.
قبل از اینکه شما به فکر ساخت یک افزونه اختصاصی بیافتید باید اطلاعات کامل و جامعی در خصوص چیستی و چگونگی ساخت آن بهدست بیاورید، که در رابطه با این موضوع سایت دکترگرافیک به شما کمک خواهد کرد. در این مقاله ساخت افزونه اختصاصی را به شما عزیزان آموزش میدهیم.
ازایندست نمونهها زیاد است و در هرکدام به این نتیجه میرسید که خود یک افزونه ایجاد کنید. در این حالت لازم است بدانید که یک افزونه برای وردپرس به چه مواردی نیاز دارد که وردپرس فایلهای ایجادشده را بهعنوان یک افزونه تشخیص دهد. این موارد در ادامه به شما همراهان عزیز آموزش داده میشود.
همچنین برای اطلاع از خدمات طراحی سایت در مجموعه دکترگرافیک، صفحه طراحی سایت اختصاصی وردپرس را مطالعه کنید.
آموزش ساخت افزونه وردپرس
امروز مدیران سایتها دیگر، با افزونه کاملاً در ارتباط هستند و میدانند که افزونه چیست و هر افزونه چه کاربردی دارد. این بار ما میخواهیم با دوستان یک افزونه اختصاصی برای سایت خودمان بنویسیم و برای کاربرانی که دوست دارند افزونه بنویسند هم قرار دهیم.
ما دردکترگرافیک در بیشتر اوقات کدها و متغیرهایی را به شما عزیزان آموزش میدادیم که باید متغیر و کدهای آن را در functions.php قالب کپی کند و تا فعال شود و در ضمن افزونهها جدا از قالبها فعالیت میکنند.
همانگونه که اطلاع دارید تاکنون هر زمان بحث از کد نویسی بود و یا میخوهستیم از طریق کد نویسی تغییری ایجاد کنیم، معمولاً به شما میگفتیم این تغییر را از طریق ایجاد تغییرات در فایل functions.php قالب اعمال میکنیم.
اما در این بخش چون بحث از نوشتن افزونه است و افزونهها فایلهای PHP مخصوص به خود دارند، این تغییرات را نباید در فایل functions.php ایجاد کنید چراکه اگر زمانی بخواهید قالب سایت را تغییر دهید و یا حذف کنید، تغییرات شما همراه با حذف و تغییر قالب از بین خواهد رفت. درنتیجه بهتر است که تغییرات PHP افزونه را در فایلهای PHP خود افزونه انجام دهید.
پس بهتر است که افزونهای بسازیم که تا همه کدها را بهجای functions.php معرفی کند و در صورت تغییر دادن قالب وردپرس دیگر نگران تغییر کدهای قالب سایتمان نباشیم.
شروع طراحی پلاگین وردپرس
برای شروع ساخت افزونه باید یک پوشه و یا یک فولدر جدید در کامپیوتر خود بسازید و در آن یک فایل با پسوند PHP نیز بسازید، تا در آن افزونه خود را ایجاد کنیم. بعد از ساخت یک پوشه و فایل PHP به داخل فایل PHP رفته و کدهای زیر را در آن قرار دهید :
<?php /* Plugin Name: نام افزونه شما مثلا افزونه کاربران دکترگرافیک Description: توضیحاتی در مورد افزونه */ (در این قسمت کد هایی که دوست دارید باشند را کپی کنید. هر کد وردپرسی که دوست دارید.) ?>
بعد از نوشتن کدها آن پوشه را که فایل PHP در آن وجود دارد ZIP و یا فشرده کنید و در قسمت پلاگین هاست خود آن را اکسترکت کنید تا افزونه شما اجرا شود.
منابع: wikipedia – wordpress.org – mihanwp – youtube
این مطالب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید
میانگین امتیازات / 5. تعداد رای ها